PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка: подали заявку на PR with family members в червні, досі статус Submitted. Чи потрібно оновлювати дані в заявці, якщо у нас з того часу змінилося місце проживання і робота, у дітей нові стаді перміти і паспорт?
-
В Листопаді
-
Боюся офлайн версії для тесту онлайн немає). Сам же селпіп весь здається на комп'ютері. і говорите ви з комп'ютером, і текс друкуєте на комп'ютері. Ті два онлайн теста що є на офіційному сайті цілком відповідають дійсності.
-
Є ті кому за 2 тижні продовжили wp?
-
Я думаю, якщо ми завершимо цей процес, теж так зможемо сказати… а зараз забагато стресу, щоб просто чекати 🧘♀️
-
Скажіть будь-ласка. Заяву та квитанції, потрібно відправляти в консульство в Оттаві чи в Україні.
-
Скажіть будь ласка коли наступний слот в Єдмонтон ? І якщо можна посиланя 🙏 дакую
-
Тільки на електронку приходить повідомлення
-
Купіть попкорн і чекайте
-
І в заяві пишеться що прошу видати паспорт на моє ім'я. Але паспорт на ім'я дитини. Що писати в такому випадку
-
Без неї не видадуть номінацію.
-
Прийдеться змиритися, що не буде швидко. Не буде легко. Канада це країна, де кожен стійкий, терпеливий і готовий боротись з труднощами і ніяк не випрошувати щось.
-
А я є хтось, хто подавався в кінці грудня минулого року і вже мають якесь рішення по ВП?
-
Але я відправила 30грудня
-
Напишу свої терміни по продовженню: 18/08/24 подача 19/08/24 тимчасове продовження 03/10/24 перміт продовжено
-
Дякую)
-
Ніколи ні один іммігрант вам не скаже, що імміграція це легко.
-
Всім доброго дня. Знайшов кращу роботу але там не надають Employment declaration form. Чи є тут ті хто подався і отримав PR без цієї довідки ? Порадьте консультанта хто може відповісти на це питання. Програма Alberta opportunity stream.
-
Так
-
На скільки я зрозумів, мало того що не обирали. Так вони виключені були під час відбору.
12 Jan 2024, 17:45
394440/455311
5 minutes ago