PR CUAET
-
Тільки на електронку приходить повідомлення
-
Купіть попкорн і чекайте
-
І в заяві пишеться що прошу видати паспорт на моє ім'я. Але паспорт на ім'я дитини. Що писати в такому випадку
-
Без неї не видадуть номінацію.
-
Прийдеться змиритися, що не буде швидко. Не буде легко. Канада це країна, де кожен стійкий, терпеливий і готовий боротись з труднощами і ніяк не випрошувати щось.
-
А я є хтось, хто подавався в кінці грудня минулого року і вже мають якесь рішення по ВП?
-
Але я відправила 30грудня
-
Напишу свої терміни по продовженню: 18/08/24 подача 19/08/24 тимчасове продовження 03/10/24 перміт продовжено
-
Дякую)
-
Ніколи ні один іммігрант вам не скаже, що імміграція це легко.
-
Всім доброго дня. Знайшов кращу роботу але там не надають Employment declaration form. Чи є тут ті хто подався і отримав PR без цієї довідки ? Порадьте консультанта хто може відповісти на це питання. Програма Alberta opportunity stream.
-
Так
-
На скільки я зрозумів, мало того що не обирали. Так вони виключені були під час відбору.
-
Логічно подумати, що у пулі десь 30к бажаючих бути відібраними. А місць на всі програми буде десь 5к (якщо так буде)…
-
Це 100% інформація. Є кейси кому відмовляли ?
-
Будь ласка. В бібліотеках також є Celpip focus, там багато варіантів завдань і взагалі розказується як що робити. Книги старенькі але все те саме.
-
Давайте 🍿
-
У мене WP дійсний до травня 2027. Якщо подати на продовження, можуть подовжити хоч би ще на рік?
-
Якщо не впевнені, то ось це все поясніть в додатковому лсті який підправляєте. Можете також спробувати це питання задати офіцеру від якого прийшла ваша номінація
-
Це з тисячі шо ми тільки знаєм а по факту напевно в рази більше яких ми незнаєм ))
12 Jan 2024, 17:45
394447/453699
2 minutes ago