PR CUAET
-
Заяву та квитанцію треба відправляти в ту дипустанову де ви подавали документи на виготовлення паспорта, в Україні немає діпустанов України.
-
Та ну, навряд чи.. паспорт дійсний до 2034)))
-
+ ще висить в обробці більш 3000 вже
-
Вона незмінна вже 4 місяці-13 січня
-
Можуть подовжити до кінця дії паспорту.
-
Где берете информацию?
-
Это первый апрув за много месяцев?? Очень ждем подробности пожалуцста)))
-
Дуже дякую вам
-
Це Ви кріпили в апплікацію про подачі чи зараз висилали?
-
Добрий вечір,я знаходжусь в Беррі біля Торонто.Підскажіть будь ласка коли можно зловити слот в Єконсул на загранраспорт сину 16 років? Приблизно у який час дивитись.Нам написали що нас поставили у чергу.Далі як все проходить?
-
Наберите меня, я не пойму
-
Ми вислали свідоцтва про народження і в листі написали, що в нас однакові батьки і місце народження. Не знаю, як ще довести, що ми родичі 🤷♂
-
Я щось напевно не так роблю Це просто головна сторінка дії
-
Якщо прийшло correspondence letter значить анкету відкрили і скоро буде рішення?
-
Пишіть на веб-форму, моліться і чекайте 😐
-
А які Ви подавали зв‘язки з Канадським родичем?
-
Тобто він мені не відповів чи все ок з моєю новою посадою, чи ні.
-
Я писала листа своєму офіцеру. До підписання promoting letter (23.12.2024), і після підписання (03.01.2025). Підвищення підписала 31 грудня, діє з 1 січня. Отримала від нього відповідь 10 січня. If your new position is in the same NOC as was assessed, it won’t affect your nomination. However, you are required to submit the post-nomination employment changes to the AAIP via the portal. If further information is required from you after your request is received in the portal, you will be contacted.
-
Так завжди було нажаль(
-
Подача 24.11.2023, eligibility поки немає, але вчора прийшов дозапит на підтвердження родинного зв'язку і попросили вислати деякі документи, які ми ще тоді подали з самою аплікацією 🙂
12 Jan 2024, 17:45
394472/453700
5 minutes ago