PR CUAET
-
Пишіть на веб-форму, моліться і чекайте 😐
-
А які Ви подавали зв‘язки з Канадським родичем?
-
Тобто він мені не відповів чи все ок з моєю новою посадою, чи ні.
-
Я писала листа своєму офіцеру. До підписання promoting letter (23.12.2024), і після підписання (03.01.2025). Підвищення підписала 31 грудня, діє з 1 січня. Отримала від нього відповідь 10 січня. If your new position is in the same NOC as was assessed, it won’t affect your nomination. However, you are required to submit the post-nomination employment changes to the AAIP via the portal. If further information is required from you after your request is received in the portal, you will be contacted.
-
Так завжди було нажаль(
-
Подача 24.11.2023, eligibility поки немає, але вчора прийшов дозапит на підтвердження родинного зв'язку і попросили вислати деякі документи, які ми ще тоді подали з самою аплікацією 🙂
-
Десь біля тижня буде рішення
-
Зараз висилали у відповідь на дозапит. При поданні аплікації не було вимоги довести зв'язок, окрім тієї форми з підписом нотаріуса.
-
Я одразу кріпила свідоцтва мое і сестри. Також, вона змінювала призвище 2 рази і всі ці документи. На мій погляд це единий доказ. Але, коли в 2011 році вона подавала батьків на спонсорство, мене теж включила і в них повинні бути ці данні
-
Вам продовжать на три роки від моменту прийняття рішення.
-
Не розумію де що писати і навіщо гарантор прізвище там Це в усіх так в стейплс чи нам щось наплутали 🥲
-
Першу робили у Волмарт Там все на задній частині як треба А staples дуже дивно Немає місця для дати народження і імʼя
-
Добрий вечір!!! Цікавить така інформація, оновили чоловікові дані з резерв+ написано що на обліку чи можна ловити слот? Але написано що потрібно буде ще раз оновляти перед подачею документів за 3 дні, чи може статус змінитися? Може в когось щось було подібне? І як отримати кьюар код? Заздалегідь дякую!!!
-
Дякую за відповідь. Рада що у вас е хоть якісь рухи по апплікаціі. То після той статті і паніки було відчуття що на нас всіх просто забили
-
Хтось робив фото на піар у staples?
-
у кого то ест пример как эту форму заполнять когда оформляешь доставку dhl ??? и на какую почту отправить. ?
-
Цікаво коли саме в них була подача аплікацї
-
Добрий вечір,нам теж написали на емейл що поставили нас у чергу.Ви чекали 3 міс щоб потім записатись,так?
-
Дізнайтеся у провінційних організаціях, що працюють з іммігрантами або ресурсах про це. Ймовірність причини: можливо, карта була на основі документа, термін якого пройшов, і ви не повідомили про новий документ; у деяких провінціях медичне покриття лише для тих, хто працевлаштований, а вы не працюєте або не повідомили про це.
-
Натисніть на три крапки в правому нижньому куті. І виберіть Завантажити. Це і є ваш витяг з кодом.
12 Jan 2024, 17:45
394486/453548
7 minutes ago