PR CUAET
-
А ще раніше було так: подалися в 2001, пройшли майже всі етапи, співбесіду (початок 2003), тоді майже два роки пауза, а на початку 2005 - відмова 🙈🤷♀️
-
Реальний кейс. Хлопець 20 років, Київ. Подавався в грудень 2023, АІР жовтень 2024🤷🏻♀️ киньте карти Таро як вони обирають
-
@westelm_antique [7338396308] заблоковано.
-
Привіт спільнота. Виникають думки щодо подачі на новий ворк ( поточний закінчується 05.2027) тому що якщо не буде відповіді (AIP) то на новий брідж я не зможу податись, тут я не в певненний але як я розумію (виправте якщо помиляюсь) тобто потрібно буде покинути Канаду, якщо покину Канаду буде відмова по гумпрограммі. Живу в провінції Квебек 48 місяці розгляд заяки по гуму. Які думки ?
-
Рекомендація з власного досвіду: напишіть лист Вашому MP (member of parliament). Я вчора написав, сьогодні помічник передзвонив і сказав що якщо не подовжать до певної дати work permit, то вони допоможуть і що якщо не буде новин по PR до літа, то звернутися до них також. Звернення до Member of Parliment робиться за Вашою адресою і теж повинно дати ефект.
-
2016 і до ковіду EE Federal Skilled Worker Program всі так їхали швиденько. Ця система була тільки запроваджена у 2015. Ми знаємо декілька сімей українців хто приїхав так само але в них було ще швидше (3-4 місяці) бо ми подавалися не з України. І в мене є колеги з інших країн по цій програмі - те саме. Тоді візи давали батькам за 10 днів, що тут казати.
-
Моя особиста думка — подаватися на новий ворк перміт треба всім, хто має план залишатися в Канаді і не має аіп. Навіть якщо минулого року вже продовжували. Тут справа не тільки в очікуванні. Завжди є ризик відмови, що означає знову час на подачу/переподачу і очікування. Я в курсі, що не дешево, але потім може бути пізно. Я б брала, поки дають гарантовано