PR CUAET
-
Дякую за пораду 🙂
-
Зробіть скріншот або скопіюйте що пише
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, хто стикався з доставкою паспорта через DHL. На сайті консульства в Торонто написано, що треба подати заяву на доставку паспорта особисто разом з проплаченою квитанцією. Чи може хтось подавав онлайн?
-
Я загрузила фото , паспорт, анкета 5710 , exam
-
Моя особиста думка — подаватися на новий ворк перміт треба всім, хто має план залишатися в Канаді і не має аіп. Навіть якщо минулого року вже продовжували. Тут справа не тільки в очікуванні. Завжди є ризик відмови, що означає знову час на подачу/переподачу і очікування. Я в курсі, що не дешево, але потім може бути пізно. Я б брала, поки дають гарантовано
-
Тоже рекомендую это. Я тоже писал
-
Будь ласка зробіть з фото і тексту одне повідомлення для закріплення
-
Вам потрібно в гілку чату про слоти. Ось сюди: t.me/prcuaet/55035 Також там прочитайте закріплене повідомлення "Як отримати візит до консульства....."
-
Якщо інший НОК то вони приймають рішення case-by-case
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка по продовженню WP не пропускає до оплати що мені потрібно ще загрузити
-
Ну він відповів що якщо НОК той самий то без проблем. Якщо інший - то хз
-
Кто может читать ноутсы?
-
Доброго вечора! Чоловік має НОК 94111, в квітні буде 2 роки як працює. Роботодавець дає документи для підтримки подачі на PR. Але немає англійської, нажаль. Можливо є програми без англійської? Крім гуманітарної. Дякуюю
-
Туго
-
воно не горить відізвати, гроші всеодно не повернуть, якщо вже є номер заявки
-
Перший файл, objection lettel. Тому і не пускає. Скоріше за все при заповненні поставили десь не ту галочку і зараза маєте те екстра поле.
-
дуже дякую вам за відповіль. То виходить знову податися, але вже не палтити?
-
Хоч би погодився 🤞🏻
-
Ааа, ну тоді має бути все ок. Дякую! Мій HR написав що це буде той самий НОК
-
Olena дякую 👍🏼
12 Jan 2024, 17:45
394579/454186
3 minutes ago