Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 954.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
    1 Reply Last reply
    0
  • t929243699T Offline
    t929243699T Offline
    Yuliya Osipenko
    wrote on last edited by
    Як я зрозуміла з чату,відмінені слоти пропонують тим людям які стоять у черзі очікування
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Я хотіла запитати що означає,що ви не можете йти по АОS, там є спеціальна программа для вчителів чи ви маєте на увазі, що є досвід в Україні, але тут не можете влаштуватися за цим же НОКом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    На сайті міста де живете. В кожному місті свої ліцензії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem CAN
    wrote on last edited by
    Люди вообще мало понимают что такое inadmissibility, и что можно/нужно просить исключения из разделов А38 и А39. Отсюда рождаются домыслы, что "самообеспечение" обязательно для всех и всегда
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Три або менше
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Отримавши роботу за іншим noc , ви автоматично стали not eligible для програми aos. Так як її основною вимогою , є отримання досвіду за якимось noc , мінімум один рік і продовжувати працювати за ним ,як мінімум під час подачі і розгляду аплікації на номінацію. Далі тільки з дозволу офіцера. З новим noc все спочатку,для набуття одного року досвіду. А щодо заповнення анкети в EOI , то так ви можете обирати два пункти , більше року і 6 місяців в Альберті. Але якщо вас оберуть і ви подастесь , то просто втратите гроші за аплікацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Matsyshyn
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, свіжість будь ласка за скільки днів потрібно оновлювати данні перед подачею на паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t627158414T Offline
    t627158414T Offline
    Oksana Lysyuk
    wrote on last edited by
    А у вас подача на PR чи WP?
    1 Reply Last reply
    0
  • t410665276T Offline
    t410665276T Offline
    270879
    wrote on last edited by
    Очень полезно спасибо большое. Но для себя я увидела печальные новости.. Там у меня три даты день когда я подалась. День когда была биометрия. И день АОР. Получаю семь месяцев никаких движений
    1 Reply Last reply
    0
  • t366792015T Offline
    t366792015T Offline
    MARFA
    wrote on last edited by
    Дякую за інформацію)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana Mukhametdinova
    wrote on last edited by
    Пока не ответил😎 если ответит буду в шоке 🤩
    1 Reply Last reply
    0
  • t449539897T Offline
    t449539897T Offline
    Sonia Prykhodko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Я не знаю про вчителів, Level 3 стосується вихователів дитячого садочку (Early Childhood Educator). Позиція Level 1 Early Childhood Educators (formerly Assistant) не валідна для подачі на ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія Клименко
    wrote on last edited by
    Вітаю. Чи можна якось дізнаюсь скільки людей у черзі? Ну щоб розуміти чи воно того варте🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Poliakov
    wrote on last edited by
    Такая ситуация. У работодателя нет бизнес лицензии. За 18 лет её никто не спрашивал. Есть корпоративный акт с номером регистрации и annual return. Офис у них на дому, в Sandre, Альберта, работаем по Калгари, всей Альберте, BC и Саскачевану. В службе по бизнес лицензиям того городка Sundre сказали, что не могут выдать ни подтверждение, что лицензия не нужна или что нужна, так как фирма не выполняет работы в Sandre. Сфера работы - structural ironworker, субподрядчик, ездим с объекта на объект. Может кто знает куда можно позвонить, чтобы всё точно узнать по поводу этой лицензии или через кого можно решить этот вопрос?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana Mukhametdinova
    wrote on last edited by
    Спасибо, жаль, что я это прочитала сегодня. Вчера написала местному депутату, только искала не member of parliament, а как-то по-другому. В итоге написала вот этому человеку 😊😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t410665276T Offline
    t410665276T Offline
    270879
    wrote on last edited by
    Иммиграционная адвокат Поляк имени не знаю. Суть в том что оба кейса были заполнены у него же. Непонятно как выбирают это миграционной системы кому давать кому нет.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Poliakov
    wrote on last edited by
    Да, но мой консультант сказала, что здесь у офицера могут быть вопросы. Поэтому и хочу всё предоставить по максимуму, чтобы их не было
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Новий
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina Sh
    wrote on last edited by
    Допоможіть, будь ласка, порадою. Якщо потрібно зняти обмеження з ВП, а заодно і оформити новий. Що краще написати в полі пояснення: що я прошу зняти обмеження чи подаюсь на новий ВП. І те, й інше не поміщається 🫣.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags