PR CUAET
-
Новий
-
Допоможіть, будь ласка, порадою. Якщо потрібно зняти обмеження з ВП, а заодно і оформити новий. Що краще написати в полі пояснення: що я прошу зняти обмеження чи подаюсь на новий ВП. І те, й інше не поміщається 🫣.
-
кто то в группе прикреплял корпоративный акт, и вроде получил номинацию. Я не прикладывала такое, у меня фирма риелторская, у моего работодателя есть лицензия риелтора (я её прикрепила), так что ему не нужна лицензия на фирму. Но я еще не получила номинацию.
-
Скажите пожалуйста вы этот лист прикрепляли в отдел документов other? А как вы назвали файл Applicant Background Hystory?
-
Краще через банк id заходьте.
-
в цій гілці має бути відео інструкція, як це робити. різниця - треба оплачувати, а також я б радив ставити - так, на наявність меддовідки (навіть якщо їй більше року)
-
Так ,синові продовжили за 2 тижні.А нам ,батькам нема ще від 6 грудня
-
Я просто боюсь, що вони зроблять такий самий вп, який я маю і доведеться ще раз подаватись, щоб зняли обмеження 😔
-
так ви й будете робити Open Work Permit. так, додаєте довідку. коштує 255
-
А обмеження знімуть? Саму заявку оформлювала про зняття обмеження і подаю меддовідку
-
Немає якоїсь сталої періодичності виїзних прийомів консулів. Тому я б не надіялася на "кожних пів року". Як варіант, можете зайти на сайт того консульства, до якого належить ваша провінція, і там в розділі новин глянути, коли були попередні виїзди, і порахувати, з якою періодичністю то було.
-
Це заява стосується тих, хто оформлював процедуру пмж при вибутті з України. Тобто ця заява не релевантна тим людям, хто з якоїсь іншої причини не стоїть на обліку. Ви оформлювали цю процедуру виїзду на пмп? (Заява до міграційної служби, зняття з обліку та місця прописки)
-
Тетяна, а можна невеличке питання в особисті?
-
Добрий вечір! Підкажіть , будь ласка, у заяві на доставку виготовленого паспорту DHL що треба вказувати у шапці «Територіальний підрозділ», та у тексті заяви «оформлений мною через…»? Дякую
-
You can request access to SkillsBuild for your friends and family by using this form: www.surveymonkey.com/r/UKSBRF
-
Привіт. Навчальна платформа IBM в партнерстві з settlement організацією ACESSEMPLOYMENT надає безкоштовно довічний преміум доступ до 7000 різних курсів: програмування, вивчення мов, підготовка до співбесід та написання резюме, різні професії і тд. Можна підтягнути сертифікати після закінчення потім в LinkedIn наприклад. Через декілька днів реєстрацію закриють тому не зволікайте.
-
Подскажите пожалуйста по какой программе с перехода с 5 на 4 нок сохраняется опыт? То есть не нужно заново год работать. Индус сказал что ему иммиграционный сказал, и теперь не понятно где это 😂
-
В нас так було. Зайшла з іншого пристрою і все працювало. Не знаю чим це було спричинено. Може і у вас спрацює
-
Немає такої інформації ніде. Сьогодні аналогічне питання вже обговорювали тут, можете погортати чат. Але, на мою думку, стати в чергу очікування точно буде не зайвим. Бо це плюс ще одна додаткова можливість все-таки отримати слот.
-
Каждые две недели по телефону или онлайн обязательно
12 Jan 2024, 17:45
394655/453702
2 minutes ago