PR CUAET
-
А потом, когда все документы загрузили и только осталось снова подписать для подачи - родителя имя или ребёнка? Наверное тоже родителя
-
Сьогодні мені відповіли зі школи що можна вчитися безкоштовно до 19 років.Достатньо ворк перміта. Не потрібно візитор рекордс
-
В самой анкете информация вся на ребенка, подпись родителя
-
Наступного разу - пишіть інфо, без скріншотів зі сторонніх ресурсів. Дякуємо
-
Дякую☺️
-
Друзі, в мене не виходить прив'язати аплікацію до аккаунту IRCC. Всі це зробили без проблем?
-
Ви ж наче на портали чекаєте, якщо не помиляюсь. То там не треба буде зворотньої сторони фото. А так те, що ви скинули, то ок. Допишить від руки дату народження та ім’я і все.
-
Кому цікаво:Сьогодні була в Оттаві подавались дитині до 12 років на паспорт,черги не великі,люди які там працюють,дуже мають велике терпіння, відповідають на всі питання спокійно,не так як в Торонто(Хто подається для дітей,то вони паспорт відправляють де б ви не знаходились,а якщо дорослим,то тільки особисто потрібно забирати,так як потрібно проходити верифікацію
-
Дякую! У вас це було до подачі на PR чи після?
-
Доброго дня! Декілька питань: 1. Чи буда ДП у Едмонтоні. 2. Чи комусь світився паспорт що прибув до ДП Едмонтон( вчора або сьогодні) 3. Скільки часу займає внесення паспортів до системи Едмонтон( днів, тижнів) Заздалегідь вдячна.
-
Добрый вечер, подскажите, а кто-то добавлял личные фотографии? Если да, то в куда? И вообще интересно послушать кто что по этому поводу думает, надо или не надо? Заранее спасибо за ответ
-
Дякую