PR CUAET
-
Я уже узнавал, расценивается)) Я гражданский, убегавший от вооруженных людей, полями. Не волнуйтесь, я еще и в суд подам на укр
-
Злочини передбачені військовим правом не вносяться у міжнародний розшук, Але як сказав Остап, до отримання ПРу нечиста справка про несудимість може ускладнити весь процес
-
Guelph
-
По цій програмі також звертайте на визначення GTA - для іміграції це досить великий кусок географії. Де знаходиться ваша робота?
-
Ой все , иди воюй
-
Але не всі
-
Будуть.
-
Перевіряють по документах які ви надаєте. Якщо робота логічна для профілю компанії (тобто бути хірургом в фотоательє, так собі ідея) і роботодавець підтвердить це в форму та корли з ним звяжеться офіцер (переваждно емейлом), тоді паереважно це все проходить без проблем
-
Тут все прозрачно
-
Какое преследование? 😆 ото вы гоните))) по факту это не расцениватся как преследование, а как выполнение своих обязательств перед страной. Другие страны не будут вас за это жалеть как жертву, потому что по факту вы ею не являетесь
-
Согласен
-
Я просто сказав що легше по звичайних програмах.
-
Это все дело наживное , а вот погибнуть или остаться без ноги так себе вариант)
-
На рахунок Медіани, можна робити "фокус" з річною ЗП. Наприклад річна ЗП 90к при 40 годинах в тиждень це 43,27 в год, а при 30 годинах (мінімальний фултайм) 57,70 в годину 😉
-
Не можна бо принцип территоріальності
-
АстанАвитесь))
-
Якщо ви на території і виключно на ній(включно з консулатом)
-
І дорого теж
-
Я уже никуда не спешу, я доехал до Канады🙄
-
За неявку до ТЦК по повістці на уточнення данних - адмін. порушення (3.000 грн.). Якщо дані уточнили, пройшли медкомісію та отримали повістку на мобілізацію - вже кримінальна відповідальність. Але, так - в міжнародний розшук навряд чи ))
12 Jan 2024, 17:45
3946/445548
4 minutes ago