PR CUAET
-
Вы маєте на увазі валідація? Ні, такий файл не пройде.
-
Доброго дня! Декілька питань: 1. Чи буда ДП у Едмонтоні. 2. Чи комусь світився паспорт що прибув до ДП Едмонтон( вчора або сьогодні) 3. Скільки часу займає внесення паспортів до системи Едмонтон( днів, тижнів) Заздалегідь вдячна.
-
Якщо не буде qr кодів на 5710 файл не загрузить?
-
Просто уважно зробіть згідно відеоінструкції. Ну і уважно читайте. І все вийде, там нічого складного
-
Хтось купляв CELPIP Accelerate? Чи варто купити?
-
Добрый вечер, подскажите, а кто-то добавлял личные фотографии? Если да, то в куда? И вообще интересно послушать кто что по этому поводу думает, надо или не надо? Заранее спасибо за ответ
-
Дякую
-
edmonton.mfa.gov.ua/ Зліва
-
👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
-
А як мені заповнювати форму IMM5604, якщо колишній чоловік на фронті,на звʼязок виходив останній раз ще в минулому році.Я навіть не знаю де він і що він.Є варіанти без батька вирішити це питання?
-
Подскажите пожалуйста, как долго вы ждали ответ от них
-
Будь ласка в які дні та час видача паспортів в Посольстві Едмонтону?
-
Дякую
-
Супер Це чудово Тоді я взагалі ready🤣
-
Просто візьміть діджітал фото і загрузіть його як портал отримаєте:) ніякі печатки точно не потрібні. Ця фотографія буде у вас на пр картці.
-
Чи можливо там потрібно вписати свою імʼя теж ??
-
Правда? 🤣 Оце прикольно Так, це я готуюсь до порталів 12 місяців пройшло тому я впевнена, що фото треба нове
-
Мне кажется что все на какой-то большой паузе в последнее время никто нечего не получает.
-
Це понеділок і четвер чи з понеділка по четвер
-
Вибачте, де скачати цю заяву?
12 Jan 2024, 17:45
394701/453700
5 minutes ago