PR CUAET
-
Дякую
-
Супер Це чудово Тоді я взагалі ready🤣
-
Просто візьміть діджітал фото і загрузіть його як портал отримаєте:) ніякі печатки точно не потрібні. Ця фотографія буде у вас на пр картці.
-
Чи можливо там потрібно вписати свою імʼя теж ??
-
Правда? 🤣 Оце прикольно Так, це я готуюсь до порталів 12 місяців пройшло тому я впевнена, що фото треба нове
-
Мне кажется что все на какой-то большой паузе в последнее время никто нечего не получает.
-
Це понеділок і четвер чи з понеділка по четвер
-
Вибачте, де скачати цю заяву?
-
Теж саме не відповідають
-
Вітаю! Я маю аналогічний запис на 17.02.2025. Не отримала повідомлення в перший день, як зловила слот, і також не отримала повідомлення за 30 днів. Але запис є. Написала листа в консульство, відповіді не має.
-
Підкажіть будь ласка ті хто продляв ворк перміти, чи продляли ви МСП (мед карти)? На сайти пишуть що за 90 днів до закінчення сроку придатності карти продляти треба але так як у березні фінансування для українців закінчується то мені цікаво чи зачіпне це МСП?
-
А також доньці треба задати біометрію (раніше не здавала), то проплатити треба все разом? Підкажіть будь ласка 🙏🏻
-
Доброго вечора, підкажіть будь - ласка на якому етапі треба сплачувати збір? До того як я засабмічу аплікацію? І треба добавити ресіти в аплікацію? Дякую, трохи заплуталась з проплатою…
-
Доброго вечора! Напишіть будь ласка як оплатити за довідку про несудимість в Німеччину?
-
Я чекаю з 18го числа… але Анна підказала почекати 5-7 днів
-
Типа, жили были, купили квартиру думали все ок будет, а тут бац и ракета. И ссылку на репортаж западной газеты про это попадание
-
Доброго вечора, спільното:) Після того як нікто не відповів відносно подочі на переоцінювання по слуханні, я все ж спробував. Результат негативний, оцінка не змінилася:( Тож тепер з впевненістю можу сказати, що не рекомендую робити переоцінювання читання, та слухання:) Всім удачі в подальших здачах:)
-
Можлива затримка. Почекайте ще до завтра.
-
По черзі чи всім в 1 момент хто в черзі відкриває? Дуже дякую І не підкажете, в 00:00 по Києву тільки на липень відкриваються місця, чи буває що і на раніше дати?
-
Мы добавляли в общую историю. Просто в текст.
12 Jan 2024, 17:45
394713/453513
20 minutes ago