PR CUAET
-
Просто візьміть діджітал фото і загрузіть його як портал отримаєте:) ніякі печатки точно не потрібні. Ця фотографія буде у вас на пр картці.
-
Мне кажется что все на какой-то большой паузе в последнее время никто нечего не получает.
-
Це понеділок і четвер чи з понеділка по четвер
-
Вибачте, де скачати цю заяву?
-
Вітаю! Я маю аналогічний запис на 17.02.2025. Не отримала повідомлення в перший день, як зловила слот, і також не отримала повідомлення за 30 днів. Але запис є. Написала листа в консульство, відповіді не має.
-
Підкажіть будь ласка ті хто продляв ворк перміти, чи продляли ви МСП (мед карти)? На сайти пишуть що за 90 днів до закінчення сроку придатності карти продляти треба але так як у березні фінансування для українців закінчується то мені цікаво чи зачіпне це МСП?
-
Доброго вечора! Напишіть будь ласка як оплатити за довідку про несудимість в Німеччину?
-
Типа, жили были, купили квартиру думали все ок будет, а тут бац и ракета. И ссылку на репортаж западной газеты про это попадание
-
Доброго вечора, спільното:) Після того як нікто не відповів відносно подочі на переоцінювання по слуханні, я все ж спробував. Результат негативний, оцінка не змінилася:( Тож тепер з впевненістю можу сказати, що не рекомендую робити переоцінювання читання, та слухання:) Всім удачі в подальших здачах:)
-
Мы добавляли в общую историю. Просто в текст.
-
Скажите пожалуйста, если я сдавала медицину в 2022 при оформлении первого куаэт, нужно ли мне сдавать сейчас при оформлении нового? Или срок годности не истёк? Я планирую работать в сфере здравоохранения
-
Этот член национального собрания (парламент квебека, а вам нужна оттава, квебекские не занимаются вопросами иммиграции)