PR CUAET
-
Доброго вечора! Напишіть будь ласка як оплатити за довідку про несудимість в Німеччину?
-
Типа, жили были, купили квартиру думали все ок будет, а тут бац и ракета. И ссылку на репортаж западной газеты про это попадание
-
Доброго вечора, спільното:) Після того як нікто не відповів відносно подочі на переоцінювання по слуханні, я все ж спробував. Результат негативний, оцінка не змінилася:( Тож тепер з впевненістю можу сказати, що не рекомендую робити переоцінювання читання, та слухання:) Всім удачі в подальших здачах:)
-
Мы добавляли в общую историю. Просто в текст.
-
Скажите пожалуйста, если я сдавала медицину в 2022 при оформлении первого куаэт, нужно ли мне сдавать сейчас при оформлении нового? Или срок годности не истёк? Я планирую работать в сфере здравоохранения
-
Этот член национального собрания (парламент квебека, а вам нужна оттава, квебекские не занимаются вопросами иммиграции)
-
Користувач @maksonabrik [933663057] попереджений (3 з 3) • Причина: по темі гілки Видалено • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 05/02/2025 03:45
-
Спасибо вам огромное, а то я бы опять написала😊 подскажите пожалуйста, как искать того кого нужно? Member of parliament и название города где живу?
-
Добрый день! Сегодня целый день не могу открыть gckey, у кого есть такая же проблема сегодня?
-
Я думаю по черзі,якщо людина протягом 24 годин не підтвердила слот,його передають іншій людини,певно та що іду наступною в черзі,но то тільки мої припущення,як то насправді робиться я не знаю. Зараз тільки на липень,але Вы можете заходити на сайт і маніторити кожну вільну хвилини,були людини яким вдавалось зловити поодинокі слоти раніше ніж липень Удачі
-
Щиро дякую!