PR CUAET
-
Мы добавляли в общую историю. Просто в текст.
-
Скажите пожалуйста, если я сдавала медицину в 2022 при оформлении первого куаэт, нужно ли мне сдавать сейчас при оформлении нового? Или срок годности не истёк? Я планирую работать в сфере здравоохранения
-
Этот член национального собрания (парламент квебека, а вам нужна оттава, квебекские не занимаются вопросами иммиграции)
-
Користувач @maksonabrik [933663057] попереджений (3 з 3) • Причина: по темі гілки Видалено • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 05/02/2025 03:45
-
Спасибо вам огромное, а то я бы опять написала😊 подскажите пожалуйста, как искать того кого нужно? Member of parliament и название города где живу?
-
Добрый день! Сегодня целый день не могу открыть gckey, у кого есть такая же проблема сегодня?
-
Я думаю по черзі,якщо людина протягом 24 годин не підтвердила слот,його передають іншій людини,певно та що іду наступною в черзі,но то тільки мої припущення,як то насправді робиться я не знаю. Зараз тільки на липень,але Вы можете заходити на сайт і маніторити кожну вільну хвилини,були людини яким вдавалось зловити поодинокі слоти раніше ніж липень Удачі
-
Щиро дякую!
-
Дякую🌸
-
As of January 21, 2025, the Uniting for Ukraine (U4U) parole program remains active. However, President-elect Donald Trump has indicated plans to dismantle humanitarian parole programs, including U4U, upon taking office. This potential policy change has created uncertainty for current and prospective beneficiaries of the program. It’s important to note that while the U4U program is still operational, its future is uncertain. Individuals currently under this program or considering applying should stay informed about policy developments and consult with immigration experts to understand their options. #новини #трампнаводитьпорядок
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка скільки часу зайняла вклейка візи? Відправляли у Варшаву?
-
Максим найближчі 30 днів вам відповісти не зможе, бо через порушення правил спільноти 3 рази його заmuteив бот. Можна назвати Personal History, additional documents Або зробити Афідевітом, так буде більш офіційно
-
Бачу. Чергове покращення