PR CUAET
-
Дякую🌸
-
As of January 21, 2025, the Uniting for Ukraine (U4U) parole program remains active. However, President-elect Donald Trump has indicated plans to dismantle humanitarian parole programs, including U4U, upon taking office. This potential policy change has created uncertainty for current and prospective beneficiaries of the program. It’s important to note that while the U4U program is still operational, its future is uncertain. Individuals currently under this program or considering applying should stay informed about policy developments and consult with immigration experts to understand their options. #новини #трампнаводитьпорядок
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка скільки часу зайняла вклейка візи? Відправляли у Варшаву?
-
Максим найближчі 30 днів вам відповісти не зможе, бо через порушення правил спільноти 3 рази його заmuteив бот. Можна назвати Personal History, additional documents Або зробити Афідевітом, так буде більш офіційно
-
Бачу. Чергове покращення
-
Добрый вечер.Кто знает что писать после -рахунок у компании DHL
-
Спасибо за ответ! А как вы этот документ назвали и в какой раздел прикрепили?
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка хто мав досвід продовження паспорту дитині у Едмонтоні, які черги, як приймають, чи потрібно рано приїжджати? Дякую
-
Хіба? JAF дещо змінили, так
-
Я так понимаю, что там три варианта даётся заполнить, и в нашем случае квитанция. Номер квитанции надо вписать. Я правильно понимаю?
-
Дуже дякую за відповідь❤️, не помітила, що його забанили. А що таке Афідетив, перепрошую, якщо питання вже було/глупе/чи ще щось)
-
Доброго вечора спільнота. Таке питання, паспорт виготовлений для дитина, але я знаю, що це час його привезти з України. У нас закінчується study permit, ми можемо його продовжити якщо будемо мати копію паспорта. Хтось стикався щоб отримати копію паспорта через консульство? Дякую
-
Податися ви можете і після,на підставі вашого WP,але до закінчення його VR.
-
Добрий вечір. Потрібна порада. Паспорт закінчується в жовтні. Що краще зробити: замовити новий паспорт зараз чи продовжити старий за два місяці до закінчення і потім продовжувати WP на загальних умовах? Розумію, що новий паспорт не встигне прийти до 31 березня.