PR CUAET
-
Доброго дня,скажіть будь ласка чи потрібна довідка з роботи з останнього місця офіційної роботи в Україні для подачі на PR?
-
Доброго дня! Поділюся нашим досвідом подачі заявки на номінацію по програмі Alberta Opportunity Stream . Отже, від нашої сім'ї подався мій чоловік 30 червня, який є іноземцем та приїхав до Канади по візі CUAET. Екзамен з англійської здавав Celpip два рази (при тому що рівень його англійської досить високий), тому, що по одному блоку не вистачило одного балу. Готувався сам вдома напротязі одного місяця по відео з ютубу. Після першої спроби здачі Celpip, йому прийшов на е-mail лист-опитувальник з питаннями чи перший раз він здає та чи придбавав їхні матеріали для підготовки до екзамену, тоді він чесно відповів, за другим разом проігнорували цей опитувальник, тому і вам раджу може краще не відповідати. На номінацію подався маючи 3 місяці досвіду роботи у Канаді, додав лист з попереднього місця роботи з іншої країни, т.я. професія і обов'язки ідентичні. Для себе я замовляла довідку про несудимість у Едмонтоні (не через дію), відправляла заявку та чек на 40 канадських $ звичайним листом, довідка надійшла через півтора місяця. 500 кан. $ за заявку досі ніхто не повернув, ніяких повідомлень не надходило з цього приводу. Вже скоро буде місяць як чекаємо після подання заявки, статус поки що не змінився. Щодо міграційного консультанта, то зверталися до Тетяни Карбованець. Не можу рекомендувати її. Я не знаю як вона працює з іншими людьми, але ми з нею домовилися, що вона відправить договір про надання своїх послуг, а саме на перевірку документів перед подачею на номінацію, відправили їй свій пакет документів, вона обіцяла перевірити, вже більше місяця пройшло ніякої реакції. Я їй дзвонила також місяць тому, сказала, що вона зайнята та передзвонить, досі чекаю, та вже не чекаю )), вже самі все зробили і подалися.
-
🔠Швидкий шлях отримання PR у Саскачевані🇨🇦 📣В провінції Саскачеван урядом, створена Saskatchewan Immigrant Nominee Program (SINP) яка є провінційною імміграційною програмою, яка дає можливість отримати PR та стати постійним жителем Саскачевану. 🇺🇦Громадяни України, які раніше не працювали в Саскачевані, можуть претендувати на категорію International Skilled Worker. 👍Пропрацювавши в Саскачевані протягом 6 місяців, вони можуть подати заявку на категорію Saskatchewan Experience. 💪Ця програма імміграції (SINP) надає пріоритет заявкам громадян України з візою CUAET. Ваша UA Canada. 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram чати Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Підкажіть, будь ласка, а термін чинності якийсь у цій довідці зазначено?
-
Какие у вас результаты, поделитесь пожалуйста) и какой примерно у вас уровень
-
Подошло для пиар?
-
Дякую всім за відповіді!
-
На что обратить внимание в сложных темах эссе, как выше? ✍️В первых двух темах очень легко уйти в абстракцию и писать как бы по теме, но в общем и целом - чтобы этого не произошло, читаем вопрос внимательно и отвечаем точно на него ✍️Развиваем общую эрудицию: если попалась тема про fossil fuels или criminal forensics, то нужно знать, о чем тут говорить: поэтому при подготовке важно читать СМИ, смотреть видео и тд на разные темы, иначе у вас просто не будет нужных аргументов ✍️Нужна лексика, много лексики. Составьте список тем, которые могут попасться в IELTS - их много, от education до environment, - и изучите лексику, которая может для них пригодиться.
-
Топ-5 ужасных тем эссе на IELTS за последнее время (по версии меня и моих студентов) ❗️Все это темы с реального IELTS - формулировки могут незначительно отличаться, т.к. студенты пересказывают их по памяти 📌The most important aim of science ought to be to improve people’s lives. To what extent do you agree or disagree? 📌Always telling the truth is the most important consideration in any relationship between people. To what extent do you agree or disagree? 📌Fossil fuels are the main source of energy around the world today. In some countries, the use of alternative sources of energy is replacing fossil fuels. Is this a positive or negative development? 📌In many countries, people now wear western clothes such as suits and jeans rather than traditional clothing. Why is this the case? Is this a positive or negative development? 📌Some believe that new science related to criminal forensics should be used to look at old cases. To what extent do you agree or disagree? Как вам темы? 🙈
-
Можно ли поднять балл по IELTS за неделю? Да, можно 💃 Но с оговорками. У меня был кейс: ученица с В2 сдавала с разницей в неделю, в первый раз получила за reading and listening 5.5, второй раз - 6.5 😳 Почему так? Потому что в первый раз она сдавала вообще без подготовки к этим частям, тесты вообще не видела. А потом за неделю прорешала несколько тестов, мы немного поработали над стратегиями решения, и вот, плюс балл. Был и обратный случай - ученица с Advanced+ получила 7 и по reading, и по listening, потому что за наши 3-4 месяца подготовки сделала всего два теста. Хотя ее уровня спокойно бы хватило на 8 😔 Поэтому формат - это важно. Его отработка не заменит уровень языка: вы не сдадите на 8, если у вас А2, но если уровень уже хороший, то незнание формата не даст получить высокий балл. Поэтому обязательно решаем тесты - и обязательно с таймером ⏰, чтобы на экзамене не оказалось, что вам не хватило времени
-
Результаты по селпипу приходят на 4й/5й день :) Я сдавала в вс, вчера получила
-
Звичайно коли ситуація така що подаватися треба вже, можна пробувати додати паспорт пізніше. Якщо наприклад закінчується термін дії номінації чи запрошення через ЕЕ, можна пробувати їм писати і просити extension. Це не завжди працює, але це бульш "правильний" підхід.
-
Підтверджую. Всім клієнтам рекомендую робити паспорти. Без паспорта подаватися звичайно можна, але це на "свій страх і ризик". Я б з цими речима не "Бавився", коли на кону профукані 6-12 місяців розгляду. По другому колу, можна і не встигнути все зробити