PR CUAET
-
Думаєте, вам апрувлять новий, якщо ваш ще 2 роки дійсний? Знайомому відмовили, сказали , що у нього ще дійсний до 27
-
Ми подавались 30 грудня, і нам тільки прийшло що вони отримали наші документи. Більше нічього. І я думаю, чи вже панікувати чи спокійно чекати 😅 подавала по інструкції для всіх
-
Брала тести 7-11 - одне з speaking завдань мені попалось. Майте наувазі, що кожний сет - це 2 повних тести, один зі зразками відповідей writing/speaking, другий - ні. Тож коли ви берете 1-6 - це 12 тестів, 7-11 - 10 тестів. Всі 1-11 - це 22 тести. Розраховуйте на свої сили, щоб не переплачувати за те, що не встигнете зробити.
-
Це курс на їхньому сайті? Я брала, не раджу, безтолкові
-
Тут в чаті люди писали, що інколи консульство саме зв'язувалося з людиною і повідомляло, що треба анулювати третій паспорт, бо інакше не почнуть друкувати новий. А дехто сам телефонував, щоб з'ясувати чому так довго на перевірці, і їм теж це казали. Тобто, судячи з багатьох повідомлень в чаті, основна причина, чому довго висить на перевірці, це третій паспорт, про який хтось давно забув, хтось ще давно віддав для ануляції, а його чомусь так і не анулювали, хтось колись загубив і т.д. Дивно, що так довго дитячий паспорт знаходиться на перевірці.
-
Дякую за відповідь! Тобто можна зробити щоб ці квитки не пропали та подати заявку по поверненню? Як ви вважаєте може зі свого досвіду?
-
Яна, а чому не можна на OINP Job offer, там же треба лише intention жити в Онтаріо показати?
-
Тепер питання коли доставлять
-
Добрий вечір,хто може розказати або навчити як розібратись у криптовалюті,наперед дякую
-
www.probonoontario.org/hotline/canadian-legal-support-for-ukrainians/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR12XwdIL_lI3LiWVg9qrNJWGEiZkc-pjfCCpX8ndenBXBn5rPi5-xZ0ZXY_aem_eR-eH-qlU3aP0Bx7gHAM3Q
-
Підкажіть, будь-ласка що робити. Хочу продовжити Work permit, бо він лише до грудня. Але маю квитки за кордон на початок березня. 8 березня повертаюсь назад. До якої дати можна подати заявку на подовження? Підкажіть, бо не знаю що робити, якщо подав заявку виїхати не можеш?
-
Якщо є портал 2, то ж вже можна їхати з країни, ? Бо тато хоче зʼїздити до дому, але ж як потім передати ту картку туди
-
Колись переоцінював слухання, і в мене теж не змінилась оцінка
-
@OstapBosak если поменять работу на портал 2 проблемы будут или все ок?