PR CUAET
-
😀😀😀😀😀😀😀😀 😄😀🥰😂🥹😊🙃😚 📢 Запрошуємо на гру Cashflow! 🏦💸 📅 Коли: у неділю 2-го лютого о 13:00 📍 Де: Public Library, 9010 156 St NW. ЕДМОНТОН 🎯 Cashflow – це захоплюючий спосіб прокачати свої фінансові навички та навчитися створювати пасивний дохід. ✅Дана гра дещо схожа на монополію, але розширена. 👉Гра підходить для всіх, досвід у грі не обов’язковий ! 📩 Для запису пишіть у приватні повідомлення. Не пропустіть можливість інвестувати у свої знання та фінансову свободу! 🔖 Кількість місць обмежена: ⏱️Час гри 2-3 год 👋 Це чудова можливість провести час, зануритися у світ фінансів та познайомитися з цікавими і приємними людьми! Ціна 20$ #реклама #cashflow
-
Продовжити паспорт і подати на новий WP Permit не може бути виданий на термін, який довше дії паспорта
-
Друзі, в заявці для доставки паспорта dhl адресу в шапці можна англійською написати? Не знаю як її правильно українською писати 😅
-
В інших випадках - ні
-
Залежить від етапу обробки заявки. Повернення збору можливе у таких випадках: - Заявка ще не була оброблена: Якщо заяву ще не почали розглядати, можна подати запит на її відкликання та повернення сплаченого збору. - Відмова у прийнятті заявки: Якщо заяву визнано неповною або її не прийнято до розгляду, сплачений збір може бути повернений.
-
Дякую! То ви просто заїхали по вашому актуальному WP на той момент і без ніяких проблем?
-
Хтось стикався, що у Торонто показує постійно що є по 60 слотів на тиждень, але хоч що обираєш - нажаль зайнятий? Але ці слоти не зникають вже годину.
-
Дуже все залежить від ситуації. Мені зробили за 10 днів, чоловік чекає вже 15 місяців і ще не отримав😂 вже не вірю що і отримає. Але моя компанія зареєстрована була в SINP, п чоловікова -ні. І вони дуже тугі в комунікації.
-
я замовила сьогодні, відпишуся, коли отримаю.