PR CUAET
-
Елена, а при ответе на этот вопрос при подаче на ребёнка на его первый ворк пермит вместо визитор рекордс по CUAET, как отвечать? Да, сопровождаю или нет, не сопровождаю… вроде бы подаем ему в рамках cuaet как гражданину украины, с другой стороны ему только 16 и он с нами приехал. Если отвечать нет - то даже наши родительские ворк пермиты не нужны. После прохождения опросника только фото, паспорт и анкета нужны…
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто знає. Чи можна зробити еволюцію диплому з ПТУ (1 рік навчання після школи) через IQAS для імміграції (ми не з Альберти)? Чи може через інший центр, щоб зарахували рік післяшкільного навчання?
-
t.me/lysyi_z_kanadycrypto
-
Сложилась такая ситуация,человек помог подать документы по гуманитарной программе,сдали биометрию и он пропал.Помогите пожалуйста разобраться с этапами рассмотрения заявки и как узнать на каком этапе вообще находится документы.
-
Я готувалась майже самостійно. Походила місяць на курси онлайн - не зайшло. Рік тому здала у Welarc clb5. Celpip у середньому вийшло 7. На ютуб є канал HZad Education. Хтось порадив. Дуже дуже рекомендую. Гарно показани структури тестів, є приклади по всіх частинах, дуже багато відео. Але цей канал тільки англійською.
-
Его надо загружать. Там есть номер, по которому офицеры увидят ваши результаты. Результатов мед обследования ни у кого и нет на руках. У всех только эта бумажка с фото.
-
Делала отдельным пдф файлом,
-
Ще не отримала. DHL
-
Добрий день! Є питання: Якщо я подалась на pr по програмі воз'єднання з родиною, і моя заява на данний момент ще не в розгляді. Чи можу я виїхати на місяць за межі Канади, і чи потрібно мені про це повідомити IRCC? Дякую!