PR CUAET
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто знає. Чи можна зробити еволюцію диплому з ПТУ (1 рік навчання після школи) через IQAS для імміграції (ми не з Альберти)? Чи може через інший центр, щоб зарахували рік післяшкільного навчання?
-
t.me/lysyi_z_kanadycrypto
-
Сложилась такая ситуация,человек помог подать документы по гуманитарной программе,сдали биометрию и он пропал.Помогите пожалуйста разобраться с этапами рассмотрения заявки и как узнать на каком этапе вообще находится документы.
-
Я готувалась майже самостійно. Походила місяць на курси онлайн - не зайшло. Рік тому здала у Welarc clb5. Celpip у середньому вийшло 7. На ютуб є канал HZad Education. Хтось порадив. Дуже дуже рекомендую. Гарно показани структури тестів, є приклади по всіх частинах, дуже багато відео. Але цей канал тільки англійською.
-
Его надо загружать. Там есть номер, по которому офицеры увидят ваши результаты. Результатов мед обследования ни у кого и нет на руках. У всех только эта бумажка с фото.
-
Делала отдельным пдф файлом,
-
Ще не отримала. DHL
-
Добрий день! Є питання: Якщо я подалась на pr по програмі воз'єднання з родиною, і моя заява на данний момент ще не в розгляді. Чи можу я виїхати на місяць за межі Канади, і чи потрібно мені про це повідомити IRCC? Дякую!