PR CUAET
-
Ми подавалися з адвокатом, вона сама все прикріпляла тому я не знаю
-
Привіт. Не зовсім авто/мото, але я шукаю сантехніка. Може є тут такі? Дякую!
-
А це не проблема, що тій справці вже 2 роки, адже пройшов медогляд ще в в 22 році?
-
Привіт. Шукаю сантехніка. Будь ласка, відгукніться.
-
Не проблема, треба додавати старий медогляд
-
Можете. і на місяць і на всі роки поки розглядають програму. Головне мати діючий статус
-
За 13 січня чат зробив висновки, що то був вкид. Бо ні до нього ні після нікому не приходило.
-
Є ще Pearson (PTE) екзамен, кажуть там можна не знати англійської і здати😁
-
Паспорт зараз виготовляють за 7-12 днів. Головне це доставка. Якщо чекати диппошту, то це від 3 до 6 місяців. Якщо DHL то тут є три етапи після замовлення доставки. 1. Як швидко консульство підтвердить доставку і МЗС передасть паспорт кур'єру. Від 1 до 4 тижнів. 2. Доставка з України в консульство. Від 7 до 14 днів. 3. Внесення в базу даних паспорта вашим консульством. Від 1 тижня до .....не знаю скільки. Так що рахуйте самі що краще вибрати. По відгукам за Укрпошту... Майже всі відгуки негативні.
-
доброї ночі усім, маю питання якщо документ виготовлено, що я маю заповнити, аби отримати паспорт за допомогою дхл? і якщо він вже виготовлений, чи можу я запросити скани?
-
Будь-ласка поділіться прикладом LOE при ситуації коли проходили медогляд але листа про проходження з фото не дали
-
вибачте, знаю, що багато подібних питань було, аде де я можу знайти заяву?
-
Заяву написати на доставку і сплатити за доставку. Відправити листа на електронну пошту консульства з прикріленими документами: Заява Квитанція від DHL
-
Підкажіть де можна глянути NOC, бо я бачу тільки 2021 рік, це ще валідно?
-
про цю заяву Ви писали?
-
Сьогодні в стрічці вже кілька разів викладали. В кожному консульстві заява відрізняється. Дивіться на сайті або погортайте стрічку.
-
Дивлячись де Ви замовляли паспорт, часом диппошта швидше
-
Хто тут адмін?
-
Ми за місяць до 1 порталу і переїхали і роботу змінив головний аплікант, теж боялись щоб проблем не було, то все було добре вже з пр
-
Дякую ❤️
12 Jan 2024, 17:45
394932/453549
4 minutes ago