PR CUAET
-
28 серпня , номер аплікації
-
Таке питання по Квебеку - ми подали на SCQ по цій програмі, але судячи з динаміки, можливо буде логічно податись далі і по економічній програмі, щоб пришвидшити процес. Чи буде на сертифікаті позначка, по якій програмі він отриманий і чи можна буде його використовувати для подачі по іншій програмі? Які є думки з цього приводу? Чи може навіть досвід... Буду вдячна за коментарі.
-
AOR через скільки місяців прийшов?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/deductions-credits-expenses/lines-33099-33199-eligible-medical-expenses-you-claim-on-your-tax-return.html
-
Доброго дня, хтось стикався, як отримати довідку про несудимість з греції?
-
А я 30 квітня, 2024. На етапі перевірки бекграунду…… З вересня глухо ….
-
Та где-то был, конечно.
-
А Джоб оффер був?
-
Тогда Скорее всего не прокатит. Им нужны обязанности и если они сходиться в письмах то могут засчитать.
-
Неа Просто работник склада.
-
У нас тоже подача 22 ноября, запрос на биометрию в мае.
-
Здравствуйте, может у кого то был опыт. Может ли консульство в Стамбуле отправить новый загранпаспорт ребенка в Эдмонтон/ Оттаву. Как вариант мы рассматриваем: Из Канады полететь в Турцию. Податься на новый паспорт ребенку в Стамбуле, он будет готов через 2 месяца. Если не успеем его забрать сами в Стамбуле. Есть ли такая услуга в наших консульствах?
-
Привіт. Вчора була в Торонто подавала заяву, квитанцію на DHL. Так ось ця заява вірна, мені дали копію і я заповнила.
-
User Аня has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ну от його можна використати, якщо там написані обов’язки
-
Біометрію, медогляд, дозапит, вересень і всьо… тиша. А тут з роботою не зрозуміло що буде… Нервів капець. Поділіться досвідом кого звільняли, або хто міняв роботу , будь ласка .
-
Подивіться Університет Альберти, вступ розпочався і прийом до 1 березня
-
Буду писати додатковий лист з поясненням, а так це лотерея, можуть відмовити можуть погодити. 🤷♂️.
-
Доброго дня. Напишіть, будь ласка, хто знає, чи при отриманні паспорта чоловіку в Оттаві потрібно роздрукувати Резерв + з QR кодом. Чи резерв + потрібен тільки при подачі на паспорт. Цікавить саме Оттава. Можливо, в когось є досвід.
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
395041/454618
about a minute ago