PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, бо вже голова болить. Також подаю для дитини ( 14 років) зараз вона на VR, хочу подати на SP i WP, вроді все заповнила, але мені не підтягує жодного документа про доходи та Family Member. Мені підтягує тільки паспорт дитини. Вже декілька раз переглянула питання, вроді все ок.
-
Вітаю , Не знаю чи у правильну гілку пишу, але скажіть , будь ласка, після отримання eCOPR, як довго очікували на карту і чи одразу підтвердили адрес і фото у вашому акаунті чи очікували ще на це? І як відстежувати PR card, можливо хтось підскаже. Дякую 😃
-
Чекати 0.5 - 5 місяців Як відстежувати - в закріплених повідомленнях цього чату є.
-
Цікаво як таке виникло, чи у вас 2 різні паспорти з різною транслитерацією?
-
Тут купа людей з першого тижня листопада без еліджибіліті, тому все погано 😆😆
-
Дякую! GDP per capita показало б цікавішу статистику на 1 людину.
-
Підскажіть, будь ласка, щодо дитячих VISITOR records (VR). 1) Їх потрібно подовжити теж до 31 березня 2025 року, чи можна це зробити в будь-який момент (але головне, щоб зробити це до закінчення дійсного VR)? 2) VR подовжують теж до трьох років? 3) Чи потрібно дитині 12 років робити крім VR ще й Study Permit? Дякую
-
Вы сегодня проверяли сайт - что то поменялось? Я уже не стала тянуть и в поле для того дополнительного документа загрузила письмо, что ребенок учится в начальной школе, поэтому согласно официального сайта письмо Pal/tal не нужно.