PR CUAET
-
gc_cat@mfa.gov.ua
-
Дипломатична пошта Оттава. Сьогодні змінився статус на "прибув", подача 9 грудня, виготовлено 19 грудня. Дорослий і 2 дитячих
-
Я розумію, що ви знаєте пару фраз англ, але якщо ви прочитали комент одного який отримав то це не значить що ви всюди праві.
-
В мене 7
-
Якщо Вам не прийде через тиждень рішення, зачекайте ще тиждень, а потім дзвоніть або пишіть у IRCC. У знайомих був досвід і в чаті писали (скриншот). Тільки після звернення прийшло повторно “Correspondent letter, а через день прийшло схвалення
-
У всіх 7)
-
Так и сделаем. Через год у меня будут 24 месяца по нужному NOCу, французский и английский я сдам, а это основные требования. Всем спасибо за комментарии, я узнала, что хотела 🙏
-
Дякую вам за відповідь.
-
Круто. Може і в Торонто скоро
-
На жаль, не підкажу… але точно десь в анкеті відповіли не так як треба. Там є питання хто буде нести витрати і чи будете жити з батьками… усюди «так» тоді додає ці документи
-
Тільки якщо є бажання похвалитися 😁
-
Вранці дивилась, то нова анкета, як учора… теж буду подавати такий лист як ви
-
User Марина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Це правда,вони допомагають
-
Я незнаю, як можна не розуміти, що всякі додаткові слова це для внутрішнього контролю, що не проходили по стандарту а по от так от...😀
-
Update: 21 січня 2025 - отримали всі картки поштою 🍾
-
Інструкцію по wp не бачила, а от найпоширеніше по VR ніби кажуть ставити - ні… що помилка
-
Доброго ранку.Ви на цю відправляли?
-
Підкажіть будь ласка, а яка провінція ? І вік апліканта якщо не секрет. Дякую
-
У відео інструкції до WP,там це обговорюється,так обов’язково треба написати
12 Jan 2024, 17:45
395149/456736
5 minutes ago