PR CUAET
-
Чи потрібно мені заповнювати веб форму на сайті IRCC , повідомляючи , що я виїхала на певний термін і планую повернутися такого то числа? Питання пов'язано з тим, що є інформація ,що можуть не впускати назад до Канади, придираючись до любих моментів а особливо до тих у кого до закінчення ворк перміту меньше року, намагаючись обмежити в'їзд іммігрантів. Хвилююся, бо вопк перміт дійсний на момент повернення в Канаду 10,5 місяців і форму в ІRCC не розуміючи потрібну відсилати чи ні. Буду вдячна за роз'яснення
-
В анкету на стади тоже вчера внесли изменения
-
Треба розуміти особливості гуманітарної програми. Ми же не знаємо обставин тієї людини, які винятки і на підставі чого він просив і як це доводив.
-
Вот и я видела, советуют ставить нет, хотя это неверно
-
а ви табличку вище від мене гляньте, і питань не буде. Але інщі кажуть - дискриминації Українців нема, а я кажу - є. ще й як.
-
Можливо хтось зна яка наступна дата доставки паспортів на Торонто? Дякую
-
Liudmyla [5980864629] попереджений (1 з 3). Причина: правила #3 Повідомлення видалено
-
Добрий день, маю питання, отримала візу до вересня 2025р і work до 2027р але я зараз в Україні і хотіла б приїхати на початку літа або травень щоб продовжити візу, чи потрібно мені продовжувати work до кінця березня 2025р і я не зняла обмеження і можливо знаєте скільки часу займе оновлення візи ( скільки місяців) і чи зможу я приїхати після березня в країну на виготовлення візи щоб відразу працювати. ? Дякую
-
Я вышла на анкету вчера и сегодня не требует опросник переделать
-
И это не глюк, сегодня ничего не поменялось
-
На WP со вчера кто-то подавался? как вийти на оформление WP все-таки?