PR CUAET
-
То їх проблема ,є провінції де менша конкуренція .
-
Так само нігерійці могли написати про українців пару років тому
-
Подаватися поштою звичайною. А лист отримав на емаіл
-
Дякую, підкажіть ще як ви лото по листа підтвердження? Поштою чи по емайл?
-
Це гарне питання . Бо там умови були супер прості . Думаю багато людей просто не хотіли працювати на роботах(бо то привʼязка ,або банально важко) ,які підходять для пр ,не хотіли вчити англійську ,бо наприклад ,в тій самій Мантіобі були бали прохідні на рівні 700 ,тільки робота вже надавала 500 ,далі рахуйте самі .
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Я також перевірила після повідомлення, що прийшли вчора-сьогодні паспорти. Яке щастя 😍
-
Доброго дня) чи знає хто куди модна звернутися для перекладу дитячого сертифікату про народження із арабської (є англійська копія) на українську мову?
-
Я ставлю так. Адже дитина має мати супровід
-
От мені цікаво в якій ви провінції ви , ее ти обираєш , що згоден на інші поовінції, але їх ніхто не запрошує
-
Подскажите, а нужно ли загружать сертификат с результатами языкового теста по AOS? В списке документов на федеральном этапе нет…но все же, может нужен
-
Рада за вас , значить в вас потрібна професія,
-
Не руйнуйте історію .😂 Коли вас вибрали ?
-
так у вас aor є, це вже велика справа і привід для радості бо у 80% людей-у 10 місяців подач з 12 місяців за цією програмою немає навіть aor
-
ми коли робили OHIP в 2022р (в Торонто) то дитина повинна була бути на місці. Їй брали кров на аналіз. 12 років.
-
В ее анкета на 500 балів, спробуйте самі ще їх набрати, це дочорта
-
це Торонто чи Оттава?
-
Звісно, мені 42, англ 10, пройшла:) по ее, було 491 бал
-
Я ще не отримав ,чекаю ECOPR ,але так я одразу поїхав в провінцію ,яка мені підходили по всім критеріям(ціни на житло,робота ,пр та інше) . Бо знав ,що з часом буде гірше ,конкуренція буде рости ,бо люди потім прийдуть в себе і почнуть думати за пр .
-
Ви пробували?, я що сказала вік до 30, їм 36 і вище
12 Jan 2024, 17:45
395338/428989
4 minutes ago