PR CUAET
-
-
Так
-
В Едмонтоні та Оттаві фотографують на місці дорослих і дітей від 12ти років, здається. В Торонто проблеми з обладнанням, тому всім потрібно мати з собою фотографію. Для дітей до 12ти років потрібно з собою мати фотографію. Про це написано в переліку документів у всіх консульствах.
-
Знаю я те все. До 33 років за вік мають 80. В мене було 35. Я пройшла. Тобто значить люди не мають канадського досвіду, чи брешуть про свою англійську. Бо якщо і основний і партнер мають по 10 , то це дуже багато балів додає.
-
Чи може хтось допомогти у таких питаннях: 1. Коли стан оформлення закордонного паспорту на етапі «Документ прибув до дипломатичної установи», чи можна його забирати? 2. Чи актуальною є дана інформація: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-pasporta 3. Чи має хтось актуальну інформацію щодо розкладу видачі виготовлених паспортів у м.Оттава (дні та час)? І останнє, але не менш важливе: 4. Чи потрібно чоловікам оновлювати Резерв+ перед отриманням паспорту? Завчасно дякую усім за допомогу та те, що ділитесь своїм досвідом!
-
Ключове слово в вашому повідомленні: теоретично, люди ж не ідіоти , вони певно рахували бали і брали консультації на рахунок економічних програм)
-
1.так, 2 і 3. Так. Ось посилання на іншу сторінку посольства, де розписаний весь графік роботи: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/grafik-prijomu-ta-zapis-na-prijom-do-konsulskogo-viddilu-ottava І тут, і за пит посиланням, що ви дали, одинаковий час прийому для отримання виготовленого паспорта.
-
Вітаю !Чи є хтось в групі хто їздив до Польщі подаватися на туристичну візу ? У батьків скоро закінчуються візи а з Я України час опрацювання пише 321 день . Якщо ж такі є люди тут , то в мене питання таке : ви в аплікації країну резиденції вказували Польщу ? Чи Україну ? З мого розуміння якщо Україну , то процес час також буде 300+ ?
-
Не відомо як буде після 31 березня 2025, тому всі хто по програмі Cuaet подають заявки до кінця березня.
-
Моніторингу собі на здоров’я, теж саме питання, а вам що до людей , які подались або подаються по гум?)
-
Дякую🌷