PR CUAET
-
От ми тоже купили рік назад з думкою ,якщо не отримаємо PR,то здаватимемо,так запевнив ріелтор,в тепер виявляється без PR неможна здавати в рент(((і в мене паніка,що буде,бо тільки подаємо (
-
У вашому кабінеті ви робити заявку від імені вашої дитини, тільки вкінці заявки підписуйте своїм прізвищем і імʼям
-
Це до вас ще нормально я була тиждень тому і такого вислухати від консула, бидло
-
Я не заповнювала, але в питаннях перед анкетою відповідала що супроводжую дитину
-
Якщо я не помиляюсь, то від 21 січня 2025 року це не можна зробити на основі тільки документів батьків. Тобто подавати треба дитину до 31 березня 2025
-
Скажіть будь ласка , чи можна зловити слот, якщо немає дії?
-
Так
-
где-то выше был описан как раз подобный случай. Насколько я помню, TRP был в обработке, а OWP уже продлили на 3 года
-
ключ Привата, Монобанка є?
-
дорослих та дітей старше 12 років так. Але в Торонто проблеми з обладнанням буває. Треба брати фото з собою, можуть направити на фото якщо кілька разів не зможуть зробити. Я оформлювала дитині 12 років. Принесла з собою фото, але аппарат у них працював). Зфотографували на місці. Забрали фото додому
-
Вітання! Вибачаюсь, можливо було уже питання. Чи можна продовжити health card online? Буду вдячна за посилання. Дякую