PR CUAET
-
Ви не можете бути основним аплікантом апріорі. Ваш чоловік не на основі вашого вп подавався. Тому щось ви там самі мабуть намудрили
-
Дякую
-
Канади
-
Ну да, і чому така перевірка, що цікаво їм не сподобалося і насторожило. А ви стаж підтверджували з України чи з Канади?
-
Ну так чому так довго, і ніяких відповідей і запросів не було((( ну от і досі чекаємо ( хоча чоловік не служив, в інших країнах не жили ( але все одно довго
-
В нас common law і для ПР краще було разом.
-
Варто було подавати всіх окремо
-
Нема довіри до тієї інформації (
-
Ні,не продовжили,тому що у нас вже продовжений...а взагалі продовжують,ідіть і пробуйте...Нехай Вам,пощастить!
-
В якому сенсі? Я подавала свій ворк Перміт і разом фемілі мембер… В заяві 2 форми його і моя. В кабінеті 2 окремі номери з “w….”
-
Розумію,не звертайте уваги....це не про Вас...мене до консула навіть і не допустили...представництво нашої неньки в іншій державі,,🥺куди ж нам іще звертатися...яким чином вирішувати питання...
-
Це де таке?
-
Спасибо, капец они долго ждём….
-
Доброго дня, не стаж лінійок для заповнення робочого стажу у формі 5710, скажіть будь ласка як ви оформляєте це додоатквий документ і де його прикріплюєте? Дякую !
-
Була одна людина з 13 січня і все...
-
Привет , какое число рассматриваться. ? После. 12 января было что то?
-
Доброго дня, є питання - як швидко робиться "продовження паспорту"?
-
Це не перша моя заявка і тому не можу уяви де і що зроблено по-іншому… буду подавати запит :(
-
Мабуть інші люди допустили інші помилки
-
Так. Я спочатку привʼязувала причину що разом подались. Але коли знайшлась люди з такою ж проблемою, але іншими вхідними даними, зрозуміла що то все IRCC 😂
12 Jan 2024, 17:45
395476/455798
less than a minute ago