PR CUAET
-
Це де таке?
-
Спасибо, капец они долго ждём….
-
Доброго дня, не стаж лінійок для заповнення робочого стажу у формі 5710, скажіть будь ласка як ви оформляєте це додоатквий документ і де його прикріплюєте? Дякую !
-
Була одна людина з 13 січня і все...
-
Привет , какое число рассматриваться. ? После. 12 января было что то?
-
Доброго дня, є питання - як швидко робиться "продовження паспорту"?
-
Це не перша моя заявка і тому не можу уяви де і що зроблено по-іншому… буду подавати запит :(
-
Мабуть інші люди допустили інші помилки
-
Так. Я спочатку привʼязувала причину що разом подались. Але коли знайшлась люди з такою ж проблемою, але іншими вхідними даними, зрозуміла що то все IRCC 😂
-
Аналогічна ситуація у дівчини, подавались окремо. Чоловіка є, а по її заявці руху немає … Просто зависла десь в кабінеті і все :(
-
Чоловік українець?
-
Дякую велике, це в кабінеті коли подався і оплатив ?
-
Простіше за все звернутися до одного с перекладачів та попросити відкоригувати переклад, щоб було все ідентично. Зазвичай вони без проблем роблять потрібну клієнту транслітерацію.
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 22 Jan 2025, 18:47 last edited by"Ресурсна валіза іммігранта: виклики, які стають шансами, або як знайти позитив в імміграції." Ми Поруч запрошує на тематичну відкриту групу підтримки! ✨Під час зустрічі ми обговоримо, які ресурси кожен із нас привіз із собою в нове життя, що знайшли в новій країні, і як ці виклики можуть стати нашими шансами. Ми будемо творчо досліджувати свій досвід через арт-заняття: створення малюнків і колажів, які допоможуть побачити нові можливості й сили для адаптації. 🗓 Коли? 25 січня, 10:30–12:30 📍 Де? Український Хаб, 11041 105 Ave NW, Office 102. Едмонтон 🔗 Реєстрація: GSP@uccab.ca Це чудова нагода поділитися своїм досвідом, отримати підтримку й знайти нові ідеї для адаптації в нових умовах. Участь безкоштовна! Зустріч відбудеться при кількості 5+ учасників. Реєстрація обовʼязкова, щоб розрахувати матеріали на кожного. #мипоруч #безкоштовно
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка як подати аплікацію на Study Permit для університету from inside canada?
-
Hungry? Get $10 off your first 3 Uber Eats orders of $20 or more. Terms apply. Use my code at checkout: eats-b1dhu4qrue ubereats.com/feed?promoCode=eats-b1dhu4qrue
-
В client information. Люди робили таблицю в word. Я робила таблицю, писала пояснювальний, комбінувала і в пдф туди підвантажувала
-
У гілці вище багато хто робить переклади. Я робила в Україні через бюро перекладів
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Анкета одна. Заявки окремі на основі Ukraine2022.
12 Jan 2024, 17:45
395487/455789
2 minutes ago