PR CUAET
-
У мене таке питання. На момент рішення потрібен valid status. Чи туристична віза підходить? Бо бачила в гілки відмови. Відмовили по нашій програмі бо були На турістичній візі
-
youtu.be/0zsK1pq0kgc?si=8K7c0L4WJrISLXXB
-
В Едмонтоні
-
Скажіть будь-ласка, що саме Ви подавали, як підтвердження фінансів?
-
Дякую ❤️
-
Я робила visitor record дитині,не потрібно було
-
Добрий день, прийшов закордонний новий паспорт, до Дипломатичної Установи, я думав що потрібно попередньо бронювати слот, але на офф сайті посольства пише що виготовлений паспорт можна забирати без запису, це так?
-
Нам з чоловіком wp, а сину (14 років)-vizitor
-
А до цього отримали про біометрію лист чи ні, якщо так то як за довго до цього листа ? Бо я ще подавався на гум.ррограмму в липні, але з гілки гум програми говорять що це не про гум программу.
-
Якщо вам усім потрібен WP,кожний подається окремо,не залежно один від одного,тому такі документи,як свідоцтва,які підтверджують родинні звʼязки,не потрібні
-
Пошукайте в групі,там багато повідомлень,туристична віза-статус 6 місяців,перебуваючи в Канаді і все,якщо Ви за межами Канади це взагалі не статус
-
Це точно про ТРП, не про гум программу, але чому різні листи, не знаю
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка якщо подавати TRP +OWP, то потрібно заповнювати дві форми imm5708 та imm5710 класти в один конверт та відправляти в Едмонтон?
-
Резерв плюс требут у мужчин сейчас? Может знаете
-
Там великий перелік,Ви можете вибрати,те що для вас простіше
-
Нічого більше не отримував. Але біометрію здавав місяцем раніше по гум. Програмі
-
Дякую
-
Всем привет. В оттаве чтоб забрать паспорт резерв + требуют ? Может кто-то забирал недавно
-
Але якщо під час розгляду спливе 6 місяців тоді статус пропаде
-
Але по ньому діти, наприклад, навчатись в школі не можуть :) вірно?
12 Jan 2024, 17:45
395570/456447
5 minutes ago