PR CUAET
-
Але якщо під час розгляду спливе 6 місяців тоді статус пропаде
-
Але по ньому діти, наприклад, навчатись в школі не можуть :) вірно?
-
Візитор статус на візі теж є просто лише на 6 місяців
-
Дякую усім
-
Потрібно мати work / study permit чи візитор перміт (для дітей) Це все що я для себе зрозуміла. Візитор перміт і віза це різні речі
-
Громадо, читаю усі вище повідомлення і починаю гадати, що мені повезло з офіцером 😂😂😂бо є люди, яким ще гірше. Бажаю усім якнайшвидше отримати омріяний піар
-
Суперечок було дуже багато,як результат,Ви самі бачили у відмові,нажаль
-
Дійсний статус повинен бути увесь час поки розглядається ваш кейс
-
Я забирав паспорт в листопаді (Едмонтон), Резерв не питали. Як правило, не питають. Але, бувало і просили, залежить від настрою віце-консула
-
Я подала батьків по цій програмі 3 грудня 2023, до липня 2024 не було нічого, потім запит на біо, сдали одразу, нічого після того. Я переживаю, що не надала свідоцтво про народження мами, бо воно втрачене і немає можливості зробити дублікат, бо вона народилась в росіі. Я їм досилала пояснення, щодо свідоцтва і надала копію внутрішнього паспорту з перекладом. В когось є подібна ситуація? Поділіться думками, досвідом?
-
Всім привіт, чекаю вже два місяці на продовжений ворк перміт. Чи було у когось так? Можливо, знаєте, що робити у такому випадку?
-
@ivankakhara ви досвідчений ріелтор підскажіть будь-ласка
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html
-
Доброго дня.Таке питання,може хтось стикався.Можуть мої родичі з України зловити слот для мене?(знаходжусь в Едмонтоні)
-
The child may have either a visitor record or a study permit. The child who is already in Canada is authorized to study without a study permit if they have only the visitor record or a Canadian entry stamp on their passport.
-
Дякую , Сподіваюсь вона теж якнайшвидше отримає Update 😍
-
У меня друзья получили за 20 дней - подавались в середине ноября
-
З апруву
-
Чи отримали ви підтвердження що ваш поточний діє 6 міс з дати подання ?
-
Щиро дякую :)
12 Jan 2024, 17:45
395588/456728
4 minutes ago