PR CUAET
-
Суперечок було дуже багато,як результат,Ви самі бачили у відмові,нажаль
-
Дійсний статус повинен бути увесь час поки розглядається ваш кейс
-
Я забирав паспорт в листопаді (Едмонтон), Резерв не питали. Як правило, не питають. Але, бувало і просили, залежить від настрою віце-консула
-
Я подала батьків по цій програмі 3 грудня 2023, до липня 2024 не було нічого, потім запит на біо, сдали одразу, нічого після того. Я переживаю, що не надала свідоцтво про народження мами, бо воно втрачене і немає можливості зробити дублікат, бо вона народилась в росіі. Я їм досилала пояснення, щодо свідоцтва і надала копію внутрішнього паспорту з перекладом. В когось є подібна ситуація? Поділіться думками, досвідом?
-
Всім привіт, чекаю вже два місяці на продовжений ворк перміт. Чи було у когось так? Можливо, знаєте, що робити у такому випадку?
-
@ivankakhara ви досвідчений ріелтор підскажіть будь-ласка
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html
-
Доброго дня.Таке питання,може хтось стикався.Можуть мої родичі з України зловити слот для мене?(знаходжусь в Едмонтоні)
-
The child may have either a visitor record or a study permit. The child who is already in Canada is authorized to study without a study permit if they have only the visitor record or a Canadian entry stamp on their passport.
-
Дякую , Сподіваюсь вона теж якнайшвидше отримає Update 😍
-
У меня друзья получили за 20 дней - подавались в середине ноября
-
З апруву
-
Чи отримали ви підтвердження що ваш поточний діє 6 міс з дати подання ?
-
Щиро дякую :)
-
Точно не знаю подивіться на сайті,я думаю до 14,або 16 років
-
Ні, на жаль, його навіть не підтвердили, опрацьовують
-
Чудово , Дякую :)
-
WP вважається дійсним з дати заповнення аплікації чи з дати коли отримуєш апрув?
-
В мене був інший досвід(
-
Привіт усім! Одержала новий WP. Чи потрібно його відправляти до своєї аплікації? На офсайті про WP не вказано.Дякую за відповідь та хай для всіх чекаючих будуть хопоші новини!!!
12 Jan 2024, 17:45
395594/456064
3 minutes ago