PR CUAET
-
Чи отримали ви підтвердження що ваш поточний діє 6 міс з дати подання ?
-
Щиро дякую :)
-
Точно не знаю подивіться на сайті,я думаю до 14,або 16 років
-
Ні, на жаль, його навіть не підтвердили, опрацьовують
-
Чудово , Дякую :)
-
WP вважається дійсним з дати заповнення аплікації чи з дати коли отримуєш апрув?
-
В мене був інший досвід(
-
Привіт усім! Одержала новий WP. Чи потрібно його відправляти до своєї аплікації? На офсайті про WP не вказано.Дякую за відповідь та хай для всіх чекаючих будуть хопоші новини!!!
-
ух класс! Поздравляю)) у моей мамы та же дата подачи, есть только АОР пока
-
Я б додала коротеньке повідомлення що до чого.
-
Вот я в ноябре я и подалась… друзья получили за 20 дней, хотя подались позже меня
-
Можете писати пояснення, бажано в формі афідавіту, що з батьком немає контакту
-
Чи треба загрузити фото дитини з грамодянством?
-
В мене теж було лише приписне , я писав просто LOE що не служив бо навчався дуже довго . Приписне не перекладав і не висилав
-
Я правильно розумію що в поле ПІБ власника паспорту писати дитину. І якою мовою? Думала так як в паспорті англійська, але ж треба ще по-батькові. То писати українською?
-
Який статус в кабінеті? Ви чекаєте на вже затверджений Перміт щоб прийшов поштою? Якщо так, перевірте вашу адресу на заявці
-
Люди пишут, что по 10 месяцев ждали… хотя в ноябре-декабре большинство за 3-4 недели все получили
-
Усім привіт! Update ! Подача 30.11.2023 AOR 03.07.2024 Biometric completed 6.11.2024 Сьогодні 22.01.2025 дозапит на Military form У мене є запитання з приводу Military form ,ніхто не служив , військового квитка немає , тільки приписне, чи потрібно ще додавати якийсь LOE? Чи досить тільки вислати форму і приписне , Дякую:)
-
Я як скасувати слот?
-
Я зрозуміла… дуже дякую! Тобто сенсу наприклад відмінити заявку і пере податися немає?
12 Jan 2024, 17:45
395606/455340
less than a minute ago