PR CUAET
-
Так. По non-EE зараз очікування 20 місяців. По ЕЕ - 5 місяців.
-
Я ставала у чергу в усі консульства в грудні,через 4 дня мені запропонували дату,треба було підтвердити,через деякий час ще запропонували візит,але я відмовилась
-
Сумно, чесно кажучи. Я от чому спитав, бо читаю зараз про ситуацію з федеральним рівнем і все схоже на те, що ЕЕ - то найшвидший шлях. Бо по non-EE люди дуже довго чекають 🥲
-
Всім привіт. Підкажіть, може хто знає, якщо мені треба 2 слота , одній дитині 17 іншій 8, як їх позначати, окремо чі разом. Є до 12 років і є просто оформити паспорт? Дякую за відповіді
-
АЕЕ самая легкая мне кажется. Получил номинацию, добавил в профиль, получил под 900 очков всего и при первой же не специализированной выборке ты выбран
-
Та воно і так відомо. Вище написала)
-
Кто нибудь заказывал довидку про несудимости из России? Я украинка но родилась ещё в СССР. Как это делать?
-
Чи оформлять новий закордонний паспорт якщо немає оригінального внутрішнього а тільки копії. Я давно поїхала з України і не брала його з собою
-
Маєте на увазі, що це стане відомо після отримання номінації?
-
І зазвичай АЕЕ - через ЕЕ все. Всі інші через non-EE
-
На самій номінації написано.
-
У мене не показує взагалі 17 липня навіть за вашим методом
-
Для Альберта ЕЕ треба мати мінімум 300 балів і відповідний нок.
-
не з пула ЕЕ, а зі свого пула. І тільки певні ноки, які потрібні. 600 балів дають
-
Але там же балів не набрати якщо немає освіти місцевої
-
Альберта экспресс энтри стрим. Вас Альберта выбирает из пула экспресс энтри и дает номинацию, которая дает вам 500 очков вроде
-
А як можна стати в різні консульства, це з різних акаунтів заходити? Мені тільки раз дало в чергу стати в Торонто
-
AEE? Це що ?
-
Привіт. Вибачте можливо хтось підкаже як бути в такій ситуації заблоковано при вході на сайт: ''Вы ответили на все контрольные вопросы неправильно. Ваш аккаунт заблокирован. Вы больше не сможете восстановить свой аккаунт онлайн. выход Сообщить о проблеме или ошибке на этой странице''
-
Оформлять, в мене навіть копії нема внутрішнього
12 Jan 2024, 17:45
395754/457768
about a minute ago