PR CUAET
-
Не переход на личности , а констатация фактов
-
Це дійсно треба окремий топік в групі про PR?
-
Не знаю як воно працює)) але дякую щойно змінила час на +5 і зловила слот на Торонто. Було вже тільки 6 вільних. На 17 липня
-
Простите не догоняю
-
Я ставала для себе і для дитини до 12 років,по декілька разів,може зараз щось змінилось, я не знаю(
-
Бо ваш паспорт видан не підрозділом дмс. ДМС видає паспорти лише в Україні!
-
Ну ви ж анкету на ааіп заповнюєте?)
-
The Alberta Express Entry Stream allows Alberta to nominate a limited number of qualified candidates from Immigration, Refugees and Citizenship Canada’s Express Entry system. 🤷🏻♂️
-
Привіт. З жовтня наша донька займається математикою онлайн в даній школі. Я не спішив з рекомендаціями тут в чаті, але після 3х місяців можу з впевненістю заявити, що доньці (і нам) дуже подобаються заняття та репетитор.
-
Ну ці претензії не до мене,я говорю так як було,і слотів не купувала)
-
В якому місті?
-
і раніше треба було самому подаватись... як вони з федерального будуть забирати у провінцію?)
-
Ми 28.11.23, в нас те саме. Мабуть, нас таких тут багато.
-
Зловила в Оттаві поставила +5
-
Працює. Я трьох підопічних вписувала і вже виготовили паспорти.
-
Ок тогда так, выбирают из федерального пула тех кто подался на провинциальный))) Кстати а пан шк же никак не надо было на этот стрим подаваться? Просто присылали всем а о подходил?
-
Чат про ПР та обживання в Канаді. Нам та багатьом нашим знайомим недостатньо того, що дають дітям в школі і ми шукали репетиторів. Тому інформація можливо буде корисною для багатьох.
-
Це взагалі не та страховка. Вам покриють тільки емердженсі і то до певного обсягу. Вона як прикриття трошечки спрацює для короткострокового перебування. Про пенсіонерів я взагалі мовчу…
-
ну так)
-
Ми подавалися 29.11.23 - наразі, крім зданої білметріі, нічого більше 🤷♀️
12 Jan 2024, 17:45
395781/456064
3 minutes ago