PR CUAET
-
Ок тогда так, выбирают из федерального пула тех кто подался на провинциальный))) Кстати а пан шк же никак не надо было на этот стрим подаваться? Просто присылали всем а о подходил?
-
Чат про ПР та обживання в Канаді. Нам та багатьом нашим знайомим недостатньо того, що дають дітям в школі і ми шукали репетиторів. Тому інформація можливо буде корисною для багатьох.
-
Це взагалі не та страховка. Вам покриють тільки емердженсі і то до певного обсягу. Вона як прикриття трошечки спрацює для короткострокового перебування. Про пенсіонерів я взагалі мовчу…
-
ну так)
-
Ми подавалися 29.11.23 - наразі, крім зданої білметріі, нічого більше 🤷♀️
-
Вы имеет ввиду Worker EOI?
-
Доброго дня, спільното! Допоможіть розібратися в питанні щодо work permit. Чи видають зараз нові WP для тих хто ще не вїджав до Канади. Якщо так, то терміном на три роки чи до дії підтвердження WP що в листі. Чи правильно я зрозуміла з інформації на сайті, що якщо дійсні віза та підтвердження WP, то вʼїхавши до 31.03.2025 WP видадуть? чи є хтось хто отримав WP в цьому році? Дякую
-
Я поставила Японію на 17 липня слотів в Едмонтоні вже нема 🤷
-
19.11.23 подали, після біометрії тиша майже рік, здали у лютому
-
Та ясно що не до вас, не ви ж розробили нову систему
-
Я просто не нашел как год назад. Если у АОС была форма подачи, то там я че то видимо провтыкал. А где это было?
-
Японія ближче всього розташована до нового дня 😅
-
Може подовжитися строк розгляду тому що ми подали мілітарі форм одразу? Може бути багато перевірок, бо ми вказали всі частини, та командирів? Служив в 2014…сам не війсковий… Мені здається якщо люди вказують що не служив, то розглядають скоріше
-
Дякую вам
-
Immigration
-
Я поставила +5 помоему Ашхабад). Какой первый в списке в ноуте был. Тот и выбирала
-
вже 1,5 тижні нікому нічого не приходить
-
Дякую вам🙏
-
Добрий день. Підскажіть будласка до якого розділу відноситься наша програма?
-
еКопры здесь хоть кому-то выдали с начала недели?
12 Jan 2024, 17:45
395796/456065
2 minutes ago