PR CUAET
-
На електронну пошту лист поиходить. А відправляв purolator. бо канада пошта бастувпли
-
Залежить яка страховка
-
Поки ви питаєте розберуть! Візьміть спочатку! Потім розберемося
-
Як це +5 для чого?
-
Я в налаштування телефону змінювала
-
Це в групі тут так легко апелювати, що можна вчитися по ворк перміту Але більшість універів не признає це. І є купа випадків в даній групі (гілка Навчання та Стаді перміт), що університети не допускали студентів до навчання по ворк перміту і вимагали стаді перміт і крапка. Деякі були вимушені навчання переносити на зимовий семестр, бо були не допушені. От не допустили і все - що битися з ними будете чи в суд подавати? Крім того є великий недолік навчання по ворк перміту - якщо немає стаді перміту то не видадуть PGWP на 3 роки після завершення навчання.
-
В настройках. Time zone
-
А де це виставляти ?
-
Я теж пишу українською а треба якою 🤣
-
З гум програми вам теж не було листа?
-
Ага, ну ок, нехай буде гречка. Не будемо флудити
-
Привіт усім! Пропоную послугу створення візитівки для Вашого бізнесу по супер низькій ціні - $10 за макет🤗 За деталями звертайтесь denysbabiak@gmail.com
-
Доброго дня! А хтось знає, чи можна подаватись на подовження Work Permit, якщо новий паспорт з‘явився в Дії, але на руках його ще нема?
-
В мене теж саме
-
Вони зайняті пишуть
-
Це в Оттаві ще є
-
Історію видаліть в браузері
-
Тут куча но вони не активні
-
так она наверное подалась по Spousal Sponsorship, а не по Ukrainian Family Reunification
-
Все зробила, як треба, на жаль не працює
12 Jan 2024, 17:45
395821/456733
5 minutes ago