PR CUAET
-
У мене час стоїть +2 Київ , слот так зловила на 15 липня
-
Добрий день . Таке питання . Якщо мені відмовили у продовжені паспорту через відсутність резерв + і у мене скоро закінчується паспорт і ворк перміт . Я подався на ПР в перших числах липня 2024. Чи правильно я розумію що мені треба податись на TRP і на продовження ворк перміт щоб дочекатись своєї карти ПР ? Дякую за відповідь
-
Дивлячись на що Ви подаєтесь? Work чи study permit, чи ще щось..
-
Хтось розумніший зрозумів що можна інший час по якому раніше вільні слоти видно 🤷
-
Це автоматичний лист. Всім такий приходить. Вам нічого не потрібно нікуди відправляти
-
Якщо затвердять, то запустять автоматом процес перерахунку переплати податків, то десь півроку займе
-
Тут прикріплена інструкція, вчора після невдалої спроби прочитав 🙂
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Розуміння вашого запиту Ви шукаєте бухгалтерські курси в Канаді, які були б адаптовані для українців, а ще краще – безкоштовні. Це чудова ініціатива, яка допоможе вам швидше інтегруватися в канадський ринок праці та розвивати свою кар’єру. Де шукати курси Оскільки ви новачок у канадській системі освіти, розглянемо кілька основних джерел, де можна знайти необхідну інформацію: * Урядові ресурси: * Вебсайти провінційних урядів: Кожна провінція Канади має свої програми підтримки іммігрантів, включаючи освітні. Шукайте розділи, присвячені навчанню та перекваліфікації. * Сервіси зайнятості: Урядові агентства з працевлаштування часто пропонують безкоштовні курси або фінансування навчання для нових іммігрантів. * Коледжі та університети: * Відділи міжнародних студентів: Зверніться до відділів міжнародних студентів канадських коледжів та університетів. Вони можуть запропонувати інформацію про програми для іммігрантів, стипендії або безкоштовні підготовчі курси. * Відділи безперервної освіти: Багато коледжів і університетів пропонують курси для дорослих, у тому числі бухгалтерські. * Неурядові організації: * Українські громадські об’єднання: Зверніться до українських громадських організацій у вашому місті. Вони можуть знати про місцеві ініціативи, програми підтримки та курси для українців. * Благодійні фонди: Деякі благодійні фонди надають фінансову допомогу на навчання або стипендії для іммігрантів. * Онлайн-платформи: * Coursera, edX, Udemy: Ці платформи пропонують широкий вибір онлайн-курсів, у тому числі з бухгалтерського обліку. Деякі курси можуть бути безкоштовними або доступними за зниженою ціною. * YouTube: На YouTube можна знайти безліч безкоштовних навчальних відео з бухгалтерського обліку. Поради щодо пошуку * Використовуйте ключові слова: При пошуку курсів використовуйте такі ключові слова: "бухгалтерські курси", "курси для іммігрантів", "курси для українців", "безкоштовне навчання", "Канада". * Зверніться до консультанта з кар’єри: Консультант з кар’єри може допомогти вам визначити ваші потреби та підібрати відповідні курси. * Перевірте вимоги: Перед тим, як записатися на курс, уважно ознайомтеся з вимогами до вступу. * Порівняйте пропозиції: Порівняйте різні пропозиції, щоб вибрати найкращий варіант для себе. Приклад пошуку в Google Додаткові ресурси * Вебсайти провінційних урядів: Онтаріо, Квебек, Британська Колумбія * Канадська служба зайнятості: [Посилання на вебсайт Канадської служби зайнятості] Важливо: Інформація про доступні курси може регулярно оновлюватися. Тому рекомендується регулярно перевіряти вебсайти та звертатися до відповідних організацій. Чи хотіли б ви дізнатися більше про конкретну провінцію або тип курсів?
-
Я поставила час по Києву. Який треба?
-
🙅 ні
-
Уже сто раз перечитала и все равно понять не могу((( в аппликации нет ячейки для добавления документа(( может я поняла не так
-
Я до цього нічого не могла піймати, потім з чату дізналася про +2, але також не встигала нічого, навіть в 00:00. Сьогодні чомусь +5 вже хтось написав. Я спробувала і так і зловила
-
Оце то система … шок 😳 Все для громадян …. Це як здогадатися що треба час переводити …
-
Японія? Зупиніть Землю я зійду
-
Ну я пробувала Японію, не вийшло хоча вона ніби найближча до нового дня
-
О боже…. В Астані я ще не була 🤣🤣🤣🤣
-
Едмонтон
-
Якщо візитор візу, то обирайте visitor visa
-
різні гаджети, шукайте під Астана а не під цифрами :)
12 Jan 2024, 17:45
395956/456441
4 minutes ago