PR CUAET
-
Я поставила час по Києву. Який треба?
-
Уже сто раз перечитала и все равно понять не могу((( в аппликации нет ячейки для добавления документа(( может я поняла не так
-
Японія? Зупиніть Землю я зійду
-
О боже…. В Астані я ще не була 🤣🤣🤣🤣
-
Едмонтон
-
Відредаговано 23 січня 2025: Часовий пояс переводимо на +5 Казахстан (не питайте чому 😅) Як отримати візит до консульства: 1. Спочатку запишіться до "черги очікування" можна до усіх трьох консульств! З часом система заПРОПОНУЄ слот вам особисто слот від якого відмовилися або забули підтвердити!! можуть бути як і "на завтра" так і на "через пів року". Ви маєте щодня перевіряти ваш особистий кабінет на сайті е консул чи не прийшли пропозиції та (у випадку якщо вам підходить час та дата) підтвердити слот протягом 24 годин, інакше він передається наступному в черзі. 2. Потім пробуєте забронювати слот САМОСТІЙНО кожного дня опівночі по Києву з'являється по 12 нових слотів в усіх консульствах (окрім п'ятниці та суботи). АЛЕ!!! Щоб ви їх побачили та зловили ОБОВ'ЯЗКОВО треба перевести час на Казахстан в налаштуваннях у вашому комп'ютері або ноуті. 3. Люди кажуть є третій спосіб зловити слот, сидіти на сайті 24/7 незалежно від часу та дня, переводити час не треба. Одночасно можна користатися цими усіма способами та отримати візит за цим посиланням: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
То тепер треба виставляти час по Астана?????
-
Я такого не бачу. Знімаю автоматичний часовий пояс і вибираю Київ. Може Гвадалахару треба.. не вистачає слів
-
На визитер ребенку
-
Вы мне гору с плеч сняли, спасибо