PR CUAET
-
різні гаджети, шукайте під Астана а не під цифрами :)
-
Відредаговано 23 січня 2025: Часовий пояс переводимо на +5 Казахстан (не питайте чому 😅) Як отримати візит до консульства: 1. Спочатку запишіться до "черги очікування" можна до усіх трьох консульств! З часом система заПРОПОНУЄ слот вам особисто слот від якого відмовилися або забули підтвердити!! можуть бути як і "на завтра" так і на "через пів року". Ви маєте щодня перевіряти ваш особистий кабінет на сайті е консул чи не прийшли пропозиції та (у випадку якщо вам підходить час та дата) підтвердити слот протягом 24 годин, інакше він передається наступному в черзі. 2. Потім пробуєте забронювати слот САМОСТІЙНО кожного дня опівночі по Києву з'являється по 12 нових слотів в усіх консульствах (окрім п'ятниці та суботи). АЛЕ!!! Щоб ви їх побачили та зловили ОБОВ'ЯЗКОВО треба перевести час на Казахстан в налаштуваннях у вашому комп'ютері або ноуті. 3. Люди кажуть є третій спосіб зловити слот, сидіти на сайті 24/7 незалежно від часу та дня, переводити час не треба. Одночасно можна користатися цими усіма способами та отримати візит за цим посиланням: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
То тепер треба виставляти час по Астана?????
-
Я такого не бачу. Знімаю автоматичний часовий пояс і вибираю Київ. Може Гвадалахару треба.. не вистачає слів
-
GMT+5 astana GMT +2 Kyiv, Riga, Helsinki і ще пару міст східної європи( ну в мене на компі сразу пару міст показує в одному часовому діапазоні, у вас може бут окремо кожне місто)
-
На визитер ребенку
-
Ребята, у кого родители пенсионеры и не работают, что вы писали при заполнении графы по работе - пенсионер, а в графе место работы что писать - не работаю, на содержании детей или что то другое? Растерялась...
-
Вы мне гору с плеч сняли, спасибо
-
GMT +2; GMT +5
-
Мабуть залежить до якого офіцера потрапила заявка. Бажаю вам якнайшвидшого update
-
Як ви виставляєте +5? Це по якому часу??? Це якийсь повний квест з цими слотами🤦♀️
-
00.00 по києву це 03.00 по астані , якшо комусь ця інфа допоможе хоч якось хаха
-
Тільки останній доступний день липня відкривайте. Вчора були на 16, сьогодні на 17 липня
-
Скоріш за все фільтрують по якомусь параметру
-
Я пробувала цілу годину безперервно до години пік, тільки Оттаву мені треба, але навіть не показувало завтрашню дату. Мабуть у мене занадто чесний правильний телефон чи браузер, не дозволяє cheating
-
в ідеалі можна обидва варіанти спробувати , в 00.00 по астані і потім в 00.00 по києву :D
-
40 хв тому. Без 5 хв десь
-
Вони якось дуже рандомно присилають дозапити, то 19 грудня, то 30 листопада то 23 листопада😔
-
ось чому воно показує слоти але не дає зловити, я так розумію
-
Так…сикундочку для розуміння…час тепер потрібно перевести на Астана але ловити слоти по Київському о 00.00? Я все вірно зрозуміла?
12 Jan 2024, 17:45
395975/457421
less than a minute ago