PR CUAET
-
У налаштуваннях телефону змінила дату
-
Я зловила тільки що слот в едмонтон на 18.07. Поставила в налаштуваннях завтрашнье число і +4 години. Ще були слоти хвилину тому
-
У вас два варіанти як шукати: або по отих 60 слотів з січня по липень проходитись в пошуку одного вільного(не кожен то витримає), або щодня по Казахстану о 14:00 (часовий пояс також Казахстан). Від завтра 18 липня і так щодня новий день липня крім п'ятниці та суботи
-
Я просто пробувала по інакшому🤣😂 ви також записались?
-
Haven is looking for more talented English teachers! If you are an experienced English teacher who wants to make an impact, we want you to join our team. We are especially looking for ESL teachers who (1) also speak Ukrainian, (2) are available to teach in evenings, and (3) are located in the western provinces (BC, Alberta, Saskatchewan, and Manitoba). Learn more through our LinkedIn job posting here. Interested in applying? Please send an email with your resume to [email protected] along with a paragraph about why you are the right fit for the position.
-
😁😁😁😁ви зломали систему, підтверджую, схема працює 😂😂😂
-
интересно, по какому. может быть, берут те, где один человек. хотя мама одна в заявке и пока ничего
-
Народ, справді треба! Може хтось стикався із ситуацією - із серпня 2024 року IRCC не робить із заявкою абсолютно нічого! Навіть їхні офіційні терміни розгляду вже минули! На запити відповідають відписками! Може, хтось стикався з подібною ситуацією? Підкажіть, що робити? В пошуку чата подібної теми не знайшов, якщо обговорювали киньте посилання... Плиз! Дякую!
-
Люди як???????? Я не бачила жодного
-
Я не обирала місто поставила що сьогодні 23 січня 17.40 годин