PR CUAET
-
Викидає на головну
-
Але імейл не надходить при такій схемі
-
Там знизу можна поміняти години у вас на екрані
-
Сильно подозреваю что этот параметр называется просто дошли руки. Не понятно как они их видят по датам, наверное каждый офицер какие-то свои, если бы видели все, логично было брать последовательно, а не в такой разброс.
-
Дякую! Будемо чекати
-
Ніхто вам цього не скаже - заявки розглядають якось рандомно. Тут в чаті є такі, що в грудні подалися і вже в січні отримали. Але є і такі, що вже рік очікують.
-
Ви покрутіть що у вас 23 число а години після 15-16 вечір вручну
-
Поясніть будь ласка ще раз
-
Взагалі немає якихось термінів, хтось отримує за пару тижнів схвалення, а хтось з літа чекає. В вас вже місяць на розгляді то скоро мало би бути
-
Я не розумію як +5 це ніч і слоти на 17 липня, а на годину раніше +4 і це вже 18 липня? У мене лише 17 світиться. Поставила +4
-
І на +4 і на +14 показує календар, але пише зайнято. Едмонтон
-
Ви точно подавали у 2023? Я подавала в кінці січня 2024 на батька- у грудні отримали дозапит на медицину. Тиждень тому отримали запит на паспорт.
-
Доброго дня Якщо вперше подаватися на кліматичні виплати ,яку форму треба заповнювати на сім'ю з дітьми? 66 чи 151? Буду вдячна за відповідь
-
www.ourcommons.ca/members/en
-
Я поділилась зразу як вийшло у мене. Пробувала по різному, а як вийшло то поділилась щоб можливо комусь допомогти
-
Можливо воно так кожного дня і було просто ми не знали. Мабуть так і набирають слоти, ті хто потім перепродає
-
Ти диви.. шо робиться.. То виходить треба ставить ще й майбутнє..
-
Дякую! Так, це справді лотерея 🤷♀️ Людський фактор. І вам зичу успішного перебігу справи🙏🏻
-
Всім вітання. Маю проблему з відміною заявки ЕОІ велика помилка в ній є і не моду відмінити. Написав листа на мейл але відповідь лише обновіть сторінку та почистіть кеш. Але функції не має бо заявка прийнята з помилкою. І я не можу знайти ту кляту кнопку відміни заявки. Хто знає куди написати або що зробити буду радий всім відповідям
-
Шановний Бот, відпочинь будь ласочка, га? Дай емоції выплеснуть, а потім почистиш
12 Jan 2024, 17:45
396027/457421
5 minutes ago