PR CUAET
-
Дякую! Так, це справді лотерея 🤷♀️ Людський фактор. І вам зичу успішного перебігу справи🙏🏻
-
Всім вітання. Маю проблему з відміною заявки ЕОІ велика помилка в ній є і не моду відмінити. Написав листа на мейл але відповідь лише обновіть сторінку та почистіть кеш. Але функції не має бо заявка прийнята з помилкою. І я не можу знайти ту кляту кнопку відміни заявки. Хто знає куди написати або що зробити буду радий всім відповідям
-
Всім привіт, у дітей закінчуються паспорти в грудні 2025, зловил слоти на липень. Самі будемо подаватися на work permit, питання, чі можемо ми їх подати на study permit після того як вони отримають нові паспорти, на основі наших permit? І залежить якось study permit від віку, старшому 18, тож збираємося в університет. Буду вдячна за відповіді та підказки
-
Yuliia [82479857] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 23/01/2025 00:26.
-
Ні - з вересня 2025року вже не дають. В Торонто ні один університет вже не надає. В Онтаріо залишився лише університет Waterloo (але вони дають лише на час дії ворк перміту і має бути позначка CUAET, потім - по повній ціні, а ціни там космічні - 45-65 тисяч - навіть вищі ніж в UofT)/ І ще десь чула, що в Лондоні університет надає domestic tuition (але це не точно - знайома казала - ніби питалася в них). Треба уточнювати в самому університеті - звоніть і пишіть їм.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Дочка планує поїздку до родичів в Германію та обратно в Канаду. Ворк перміт, віза та паспорт України до 20 липня 2025. Отже, якщо будемо вертатися в Канаду, то паспорт буде дійсний ще лише 5 місяців (плануємо вертатися 19 лютого). Скажіть, будь ласка, чи запустять її обратно в Канаду?
-
А какой регион у Вас стоят в принципе?)
-
Надіюсь що ні, якщо шо буду пробувати ловити по інакшому 🤣 я напишу про інакшу схему якщо ця буде не робочою😂😂
-
Десь 14:28😅
-
А якщо натиснути cancel в кінці аплікації 🤷♂️