PR CUAET
-
Те саме
-
Але немає ще підтвердження на пошту
-
Привіт, маю питання чи подавався хтось на АОС в кого роботодавець оформлений як Professional Corporation. Який документ має надати в якості business license?
-
Сьогодні були в консульстві Торонто. Зловила слот я - дружина. Вказала чоловіка як піодпічного. Документи всі є. Не прийняли, сказали, чоловік 18-60 років має сам собі ловити слот...
-
То може ще прийде коли в Канаді наступить 23 січня чи коли ви там зловили 😅 (Боже а сьогодні яке ?я вже дурію)
-
Як гадаєте, чи продовжать полісі з пермітами після березня? Можливо не треба поспішати на липень робити паспорт (ще півтора роки всього до закінчення)? А на релаксі час від часу клацати авось зловиться?
-
Я подала на wp 31.07 .24 і досі нема результату
-
В мене вийшло за цією схемою
-
Якщо прямо зараз поставити Астана то я бачу таке. Що це за дурня? Жодний не активний звісно
-
Я у Британській Колумбії
-
Нажаль не має опції до заявку прийняли на заповнення PR а там знайшли помилку із балами тому її і треба скасувати. Але не має опції🤪
-
Завтра перевіряйте, сьогодні вже все
-
А як люди 18 вже зловили ?
-
В мене теж на мене і дітей заявка
-
Бо вже розібрали
-
Така сама фігня по Астані виставила час купа слотів на Едмонтон всі зайняті 💆♀️
-
Теж саме..сімейна заявка, відповідають тільки чекати Вже і 6 місяців закінчуються які вони дають в листі
-
Але можливо тому їх ніколи і нема тому що так їх займають😅
-
Я теж подала батьків без свідоцтва про народження. Тільки паспорти укр.та закордонні. Але я подала лише у жовтні 2024, і не знаю, чи будуть проблеми. Хтось мені казав, що можно написати ліст з поясненням і проблем не буде.
-
Слоти на 18 ще не видають,будуть тільки 24 числа за Києвом,можливо тому і немає ще підтвердження
12 Jan 2024, 17:45
396063/456736
4 minutes ago