PR CUAET
-
С торонто не вестей по дип почте?
-
☺️мала на увазі "часу"
-
Так
-
Не знаю 😭 можливо вже розібрали і на17 і на 18 (систему зламали)
-
На хрестик натискайте, і з 3ї спроби пропустить, але все одно нічого не показало, тільки сіре 17
-
Чи хто знає скільки чаю займає від подачі на загран паспорт до його отримання?
-
Мужа ВП 30 ноября была подана заявка на продления ВП 28 декабря было принято решение о продлении 14 января получили по почте Мой ВП: 07 января подала заявку (паспорт скрин шот с ДИЯ) на руках нового паспорта еще нету 21 января было принято решение о продлении Жду на руки новый ВП
-
Так. З України. Говорять що можуть запросити. Запросили 🤷🏼♂️
-
Походу і на завтра вже нічого не залишилось
-
На сайті Консульства України в Торонто написано, що заяву на доставку паспорта через DHL треба заносити особисто. Я наче бачила тут писали що відправляли на e-mail. Поділіться досвідом хто як робив
-
На мою думку, брокер. І при цьому не велика компанія, де брокер ще має асистентів, а до того, хто і досвід має, і сам працює.
-
Я не здивуюсь якщо на один той самий час буде декілька людей, якщо на майбутнє вже зловили
-
Всім Доброго дня! Чи хтось робив у Європі паспорт через ДП документ і замовляв доставку DHL?
-
дякую
-
Та то явно програмові недоліки, конкретні баги
-
Ні. Помилився 27 листопада
-
Поки що роздають апдейти жовтню-листопаду 23р
-
Завтра доречно буде зробити перекличку, хто на який час зловив, щоб виключити на один стілець дві ду*
-
З гуманітарної був лист, тиж говорив що в кінці жовтня відправляв, в жовтні пошта працювала, я на початку листопада відправив і по треку перевірив, отримали через кулька днів
-
Для розуміння ситуації, останній АОР був за 12-13 січня, з тих пір тиша
12 Jan 2024, 17:45
396095/456741
2 minutes ago