PR CUAET
-
К RBC и CIBC нет, к другим имеют
-
UCI, біометрія
-
Що ʼвсеʼ?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка як довго зараз роблять паспорти для дорослих?
-
Не проходжу тому і хочу заповнити нову. Але система не дає бо ця є
-
Побачимо, наразі в людей слоти на руках є і на 17 і на 18 липня а в доступі нема...тому може і не баг
-
Я не допустила ніяких помилок. Я заповнила заявку на чоловіка і абсолютно ідентичну заявку на себе (окрему) - ну зі своїми даними звісно. В чоловіка все підтягнулось на наступний день, в мене поки ні.
-
Дякую
-
Всім привіт, може хто знає... Чи можна продовжити паспорт дитині 14 років за 2 місяці до закінчення дії паспорту, чи можна продовжувати тільки дорослим? Дитячий паспорт видають тільки на 4 роки.
-
PDF В інтернеті можна онлайн об'єднати фото.
-
Чи має хтось документ-зразок для employment history, якщо не вистачає місця в формі 5710?
-
Якщо я зловила слоти в Парижі та Дюсельдорфі я можу полетіти та там замовити паспорт ? Як раз мені потрібно в Европу підкажіть якщо хтось знає)
-
Так в мене так. Спробуйте через ID-Bank, якщо з телефону
-
Біометрія підтягується наступного дня в кабінеті. Будь ласка не піднімайте паніку
-
О, дуже дякую. А то не можу зловити слот в Едмонтон
-
Підтвердження біометріі не приходить на наступний день, а майже в кінці розгляду справи. Просто коли я читаю повідомлення людей, які кажуть, що іх справи довго розглядають, ви щось пояснюєте всі настільки незрозуміло, що складається враження, що ви і в заявках щось начудили.
-
Батьки перший раз приїжджали ще у 2012
-
Так, дітям теж можна продовжити.
-
А в когось була проблема що не можливо авторизуватися через дія підпис по телефону Проходить перевірте у все наче працює Підтвердження верифікації є Але автоматично не адресує на сайт консульства і потім запитує авторизацію знову
-
Всім привіт, може хто знає... Чи можна продовжити паспорт дитині 14 років за 2 місяці до закінчення дії паспорту, чи можна продовжувати тільки дорослим? Дитячий паспорт видають тільки на 4 роки.
12 Jan 2024, 17:45
396148/456741
2 minutes ago