PR CUAET
-
Підтвердження біометріі не приходить на наступний день, а майже в кінці розгляду справи. Просто коли я читаю повідомлення людей, які кажуть, що іх справи довго розглядають, ви щось пояснюєте всі настільки незрозуміло, що складається враження, що ви і в заявках щось начудили.
-
Батьки перший раз приїжджали ще у 2012
-
Так, дітям теж можна продовжити.
-
Я задавала этот вопрос при оформлении 3 января, мне ответили что нужно прийти за ним лично. Они не отправляют никуда. Лично забирать в порядке живой очереди с 13 до 14 каждого рабочего дня
-
4 левил має бути, меньше ніяк.
-
Я не знаю про що конкретно ви кажете. Дані з UCI номером та дані біометрії під'єднались до заявки чоловіка - ще раз кажу - наступного дня. Через добу. В мене - ні. Це не значить, що я в заявці чоловіка щось зробила так, а в своїй - не так. Це досить розповсюджена проблема, якщо почитати не тільки українські форуми. Хтось чекав тиждень, хтось два. Але ні, вони не в кінці підтягуються. Після цього заявку і півроку можуть розглядати 🤷
-
Колись він дійсно був легкий, а зараз все змінилось.
-
В январе заезжали с паспортами, визами и пермитами, у которых осталось 5 месяцев до истечения срока. Никто ничего не спросил, проблем никаких не было.
-
Так - продовжать. В 17 років ще не вимагають Резерв+ (це вже як виповниться 18).
-
Доброго дня Едмонтон здав на паспорт 12:11:2024 до сьогодні паспорта ще немає. Тиждень після подачі заказав пересилку укрпоштою. Код відправлення до сьогодні не дійсний хтось може підказати що робити? Також ГКУ вже мені кинув скан паспорта я попросив це значить що мій паспорт вже в них?