PR CUAET
-
Ті що додаткові , не обовʼязково.
-
Через який софт ви це бачили?
-
То тільки федеральний(
-
Не нашла с сообщениях.. Как было бы правильно податься на ТПР И ОВП. Ситуация - паспорта и ОВП заканчиваются в конце июня 2025. Везде пишут, что подаваться на вышеуказанные документы можно только когда документы не действительные, но сроки рассмотрения заявок в этом направлении, как. Казал Имм. Консультант- полгода. Когда же правильно податься и возможно ли это осилить в одиночку? Или же без помощи иммиграционного морщинка это невозможно? Кто-то имеет личный опыт? Плиззззз!!! Отзовитесь!!! Всем отзывчивым-огромное спасибо заранее🙂🙂🙂
-
Ну так як продавці слотів роблять. Написали софт який бачить вільні слоти і бронює. Всі ваші взаємодії на сайті(сайтах) це відправка різних запросів на сервер. От це все можна зробити софтом.
-
При умові що хтось відмовиться або не підтвердить вчасно, потім той слот йде в чергу очікування там знову його не підтверджують і потім аж у вільний доступ в систему (але це не точно). Далі вже ваша справа знайти той єдиний вільний слот серед тих "мільйон глючних" слотів
-
Я відправляла тільки один раз інформацію на всю сім'ю, теж на сина приходило на інший емейл. Консультант сказала, що одного разу достатньо. Портал 2 прийшов через 3 дні після того
-
Якщо я знайду час я спробую зробити інструкцію і викладу безкоштовно софт шоб вбити всю цю схему. Але не обіцяю як скоро це буде
-
Через який сас написав. Я з вересня іноді намагався ловити слоти, мені набридло і я написав софт яким сьогодні записався. P.S. для всіх: Я не продаю слоти. Не пишіть мені з цього приводу будь-ласка.
-
Calgary
-
Зазвичай Портал 1 приходить швидко після цього. Потім Портал 2. ECoPR зараз після Портал 2 до 100 днів можливо бути. Подивіться в Хронології